UMAGE Eos large stojaca lampa sivá

UMAGE Eos large stojaca lampa sivá

UMAGE Eos large stojaca lampa sivá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

UMAGE Eos large stojaca lampa sivá - popis produktu

Vybavená trojnohým stojanom: Dizajnérska stojacia lampa Eos large Svetlosivé tienidlo dizajnérskej stojacej lampy Eos large bude určite stredobodom vášho záujmu, keď tento atraktívny svetelný zdroj zachytíte pohľadom. Je to z dôvodu neobvyklého materiálu použitého na vytvorenie tienidla: asi 4 500 pravých husacích pierok. Perie zabezpečuje nielen to, aby svetlo opticky vyžarovalo veľkú jemnosť, ale aj to, aby sa to dalo pozitívne spozorovať aj pri vyžarovaní svetla. Podlahový stojan s tromi nohami a 300 cm dlhým prívodným káblom potiahnutým textíliou so šnúrovým spínačom očarí súčasným, nadčasovým dizajnom. Ak by sa v perí usadil prach, dá sa to ľahko odstrániť pomocou sušiča vlasov. Stojacia lampa Eos large bola navrhnutá dánskym dizajnérom Sørenom Ravnom Christensenom, tvorivým vývojárom a spoluzakladateľom spoločnosti UMAGE. Spoločnosť UMAGE sa zaviazala rozvíjať škandinávsky dizajn a zdôrazňovať jeho estetiku prostredníctvom vysokokvalitnej remeselnej práce. - Nepoužíva sa perie zo živých zvierat.

Produkt UMAGE Eos large stojaca lampa sivá patrí do skupiny produktov Stojacie lampy, patrí značke Umage, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stojace lampy, vyrába ho značka Umage, v ponuke predajcu Svetla.sk.

UMAGE Eos large stojaca lampa sivá - parametre produktu

UMAGE Eos large stojaca lampa sivá - história ceny a dostupnosti

UMAGE Eos large stojaca lampa sivá - ďalšie zaujímavé produkty

UMAGE Eos large stojaca lampa sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?