Ultrazvukový aroma difuzér Fabulo Globe tmavá

Ultrazvukový aroma difuzér Fabulo Globe tmavá

Ultrazvukový aroma difuzér Fabulo Globe tmavá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ultrazvukový aroma difuzér Fabulo Globe tmavá - popis produktu

Aromatický rozprašovací prístroj Globe v tmavej farbe pracuje na princípe studeného odparovania vody. Difuzér využíva vysokofrekvenčné ultrazvukové elektrické vibrácie, kde sa vytvoria kladné a záporné častice esenciálnych olejov. Častice sa rozložia na mikro jemnú hmlu, ktorá sa rozptýli v miestnosti. Vonné oleje zostávajú v ovzduší niekoľko hodín. Vonné oleje osviežujú a upravujú kvalitu vzduchu. Antibakteriálne, antiseptické a antivírusové vlastnosti olejov hubia baktérie, huby a plesne, znižujú chemikálie a ťažké kovy zo vzduchu. Ultrazvukový aroma difuzér je vkusnou dekoráciou každej miestnosti. Dotvára moderný dizajn a atmosféru masážneho alebo kozmetického salóna. Vďaka meniacemu sa podsvieteniu v siedmych farebných tónoch ho možno použiť aj na svetelnú terapiu. Aroma difuzér je vybavený: automatickým vypínaním po odparení vody vysokofrekvenčnou atomizáciou - tvorba studenej hmly tichou prevádzkou.  Aroma rozprašovací prístroj možno použiť v kozmetických a masážnych salónoch, joga štúdiách, v kanceláriách, rehabilitačných centrách, ale taktiež aj v domácich priestoroch. Difuzér sa po použití jednoducho utrie jemnou handričkou, bez použitia čistiacich prostriedkov. Aromaterapia je jedným so spôsobov využitia liečivých síl prírody. Pomocou aromatických esenciálnych olejov prináša uvoľnenie a upokojenie mysle, navodzuje príjemné pocity, optimizmus a povzbudenie ducha. Zlepšuje sa psychický, emocionálny aj fyzický stav človeka. Aromaterapia prečisťuje a dezinfikuje vzduch v miestnosti, zlepšuje sa kvalita vzduchu, zároveň sa môžu zmierniť alergické reakcie a uľahčuje sa dýchanie. Použitie ultrazvukového aroma difuzéra: Ultrazvukový aroma difuzér prináša najlepšie terapeutické výsledky pri používaní iba 15 minút každú hodinu. Éterické oleje ionizujúce záporne: bergamot, cédrové drevo, citronella, eukalyptus (citriodora), grapefruit, lavandin, levanduľa, citrón, citrónová tráva,  mandarínka, pomaranč, pačuli, a santalové drevo. Éterické oleje ionizujúce kladne: klinček, cypruštek, eukalyptus, kadidlo, borievka, majoránka, borovica, ravensara, rozmarín, tymian a ylang ylang. Esenciálne oleje vhodné na ročné obdobie Jeseň - Zima: škorica, borovica, céder, cédrové drevo, jedľa, kadidlo, borievka, myrha, pomaranč, mandarínka, santalové drevo, vetiver, gaštan, oregano, smrek, tangerinka, tymián. Esenciálne oleje vhodné na ročné obdobie Jar - Leto: kardamón, citronella, koriander, eukalyptus, muškát, zázvor, grapefruit, jazmín, citrón, limeta, mäta, ruža, ylang ylang. Balenie obsahuje: ultrazvukový aroma zvlhčovač vzduchu napájací kábel s adaptérom odmerka na vodu návod na použitie Technické údaje: Kapacita: 300 ml Materiál: PP + ABS + PC Veľkosť: 168,5 x 146 mm Hmotnosť: 420g Vstup: 100V-240V AC Výstup: DC 24V/0,65A Spotreba: max 14W Produkcia pary: cca 30-50ml/h Priestor: 15-40m2 Hlučnosť:

Tento produkt sa nachádza v kategórii Aróma difuzéry, je v ponuke značky Fabulo v ponuke e-shopu Fabulo.sk.

Produkt Ultrazvukový aroma difuzér Fabulo Globe tmavá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Ultrazvukové aróma difuzéry od značky Fabulo, nájdete ho v e-shope Fabulo.sk.

Ultrazvukový aroma difuzér Fabulo Globe tmavá - parametre produktu

Ultrazvukový aroma difuzér Fabulo Globe tmavá - história ceny a dostupnosti

Ultrazvukový aroma difuzér Fabulo Globe tmavá - ďalšie zaujímavé produkty

Ultrazvukový aroma difuzér Fabulo Globe tmavá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?