Úložná komoda Vasagle Reta biela

Úložná komoda Vasagle Reta biela

Úložná komoda Vasagle Reta biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Úložná komoda Vasagle Reta biela - popis produktu

Hľadáte dokonalý spôsob, ako elegantne a prakticky vyčistiť svoj priestor? Biela úložná komoda Reta je tým správnym riešením. Jej nenápadný dizajn v sebe skrýva množstvo spôsobov využitia. Umiestnite do nej bielizeň, hračky, topánky alebo čokoľvek iné, čo vás napadne. Je to len na vás. Táto elegantná komoda vyrobená z kvalitnej bielej drevotriesky ľahko zapadne do každého interiéru. Vďaka svojim rozmerom ponúka dostatok úložného priestoru a s nosnosťou až 180 kg môže slúžiť aj ako taburet na sedenie. Bezpečnostné pánty zabraňujú jej náhlemu zatvoreniu, takže s ňou môžu manipulovať aj deti. Vďaka bočným úchytom sa dá truhlica ľahko premiestňovať a jej využitie je neobmedzené. Môže slúžiť ako lavica na topánky, sedenie, nočný stolík alebo úložný priestor. Jej neutrálna biela farba sa ľahko kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru a jej malé rozmery potešia majiteľa menšieho priestoru. Je skvelým doplnkom do každej domácnosti, pretože poskytuje praktický úložný priestor a zároveň elegantný dizajn. Dodajte svojmu interiéru osobitý nádych a získajte multifunkčného spoločníka, ktorý vám poslúži na mnoho rôznych spôsobov. Špecifikácie výrobku: Multifunkčné využitie Moderný dizajn Jednoduchá montáž Praktický úložný priestor Série: Vasagle, Farba: Bílá, Materiál: Dřevo, Nosnost: 180 kg, Povrchová úprava: Mat, Tvar: Přímé, zatváranie: S dvířky, Dĺžka: 76 cm, Hloubka: 40 cm, Výška: 48 cm

Produkt Úložná komoda Vasagle Reta biela patrí do skupiny produktov Úložné truhly, je v ponuke značky SONGMICS, vo farbe biela v ponuke e-shopu HouseLand.sk.

Úložná komoda Vasagle Reta biela - parametre produktu

Farbabiela
KategóriaKomody, Truhlíky, Úložné truhly
ZnačkaSONGMICS
Farbabiela
E-shopHouseLand.sk

Úložná komoda Vasagle Reta biela - história ceny a dostupnosti

Úložná komoda Vasagle Reta biela - ďalšie zaujímavé produkty

Úložná komoda Vasagle Reta biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?