Ulisses Charger - 360 g

Ulisses Charger - 360 g

Ulisses Charger - 360 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ulisses Charger - 360 g - popis produktu

ULISSES; FITNESS IKONA „1“ DNEŠNEJ GENERÁCIE 

Ulisses inšpiruje milióny ľudí k tomu; aby dosiahli svoje ciele. Počas 20 rokov pôsobenia v kulturistike sa Ulissesovi podarilo vybudovať neuveriteľne súmerné; ale masívne množstvo svalov. Z tohto dôvodu ho mnoho celebrít žiada; aby im pomohol k dosiahnutiu dokonalých tvarov. Teraz však nadišiel čas; aby ste aj Vy získali tieto vedomosti. Ulisses spolu s BioTechUSA vytvorili Charger; ktorý spája skúsenosti športovca v kulturistike s profesionalitou značky vo svete prémiových doplnkov výživy. 

ULISSES O VZNIKU PRODUKTU CHARGER 

“Vytrvalosť a viera v seba budú najdôležitejšími spoločníkmi na ceste vedúcej za naplnením tvojich cieľov. Výzvy; ktoré vyzerajú neprekonateľné a náročné situácie sú bežné pre tých; ktorí túžia dosiahnuť viac a neboja sa pustiť do toho! So správnou motiváciou a vhodnou podporou nič nie je nemožné. To je jeden z dôvodov; prečo bolo pre mňa dôležité vytvoriť tréningový prípravok; ktorý určite pomôže. Cítim; že sa nám podarilo vytvoriť podporu; ktorá mi dodáva odvahu pustiť sa do ešte extrémnejších cvičení.”    - Ulisses 

Prečo odporúčame nápojový prášok Charger? 

Pretože obsahuje 

  • obsahuje 16 aktívnych zložiek  
  • obsahuje všetky esenciálne aminokyseliny  
  • obsahuje 4 000 mg BCAA v pomere 2: 1: 1   
  • nechýbajú ani elektrolyty 
  • zahŕňa aj podmienečne esenciálne aminokyseliny a vitamín B6 
  • bez cukru 
  • neobsahuje kofeín 

VIAC O AKTÍVNYCH ZLOŽKÁCH PRODUKTU CHARGER  

Medzi jeho zložky patria všetky esenciálne aminokyseliny (vrátane aminokyselín BCAA v pomere 2:1:1); elektrolyty a vitamín B6 a ďalšie aminokyseliny/ deriváty aminokyselín; ktoré môžu byť skvelými spoločníkmi počas tvrdého tréningu!  

Esenciálne aminokyseliny  

Esenciálne aminokyseliny (EAA); ako už názov napovedá; sú nevyhnutné pre ľudské telo; a keďže telo nie je schopné si ich samé vytvoriť alebo len v nedostatočnom množstve. Preto je obzvlášť dôležité zabezpečiť ich z vonkajších zdrojov; pokiaľ možno v optimálnom množstve a pomere.  

Aminokyseliny BCAA (leucín; isoleucín; valín) patria do skupiny esenciálnych aminokyselín; ktoré sú prítomné v Charger-e v pomere 2:1:1.  

Extra aminokyseliny plus L-karnitín  

Okrem esenciálnych aminokyselín obsahuje Charger aj ďalšie aminokyseliny (L-glutamín; L-tyrozín) a deriváty aminokyselín (Acetyl-L-karnitín; L-arginín-AKG); ktoré ti nápojom so skutočne komplexným zložením pomôžu vyťažiť zo seba maximum! 

Elektrolyty  

Pri intenzívnom tréningu strácame nielen zásoby glykogénu vo svaloch; ale aj vody a soli; ktoré musíme nahradiť.  

Charger obsahuje vitamín B6 ako súčasť komplexného zloženia a tiež minerály; ako je draslík; chlór a horčík.  

Vitamín B6 a horčík obsiahnuté vo výrobku sa podieľajú na normálnej produkcii energie a prispievajú k zníženiu únavy a vyčerpania. Obsah draslíka a horčíka vo výrobku tiež prispieva k normálnej funkcii svalov a horčík tiež podporuje rovnováhu elektrolytov. 

Čo obsahuje 1 dávka Chargeru? Pozrime sa na čísla! 

V 1 dennej dávke (12 g): 

  • 4900 mg EAA 
  • z toho 4000 mg BCAA 
  • 1500 mg -glutamínu 
  • 750 mg L-arginín alfa-ketoglutarátu 
  • 500 mg acetyl-L-karnitínu  
  • 250 mg L-tyrozínu  
  • 1;4 mg vitamínu B6 
  • 630 mg elektrolytov 

 Komu odporúčame Charger? 

  • tým; ktorí sa venujú silovým aj vytrvalostným športom 
  • pre dámy a pánov zameraných na výkon   
  • tým; ktorí hľadajú k tréningu komplexný doplnok bez kofeínu 

Tak ako všetky ostatné produkty BioTechUSA; aj Charger obsahuje bezpečné; starostlivo vybrané zložky. 

Ako užívať Charger? 

Rozmiešaj 1 dávku (12 g = 1 odmerka = 2 zarovnané lyžice) so 400 ml vody pomocou šejkru. Počas tréningových dní konzumuj počas tréningu 1 porciu. V deň odpočinku konzumuj 1 porciu. Neprekračuj odporúčaný denný príjem! 

Produkt sa neodporúča užívať v prípade známeho základného ochorenia; užívania liekov a nie je vhodný pre deti; tehotné a dojčiace ženy. Tento výrobok uchovávaj mimo dosahu malých detí! Výživový doplnok nenahrádza vyváženú; rozmanitú stravu a zdravý životný štýl! 

v 100 g:

instantný L-leucín 17% (L-leucín; emulgátor: lecitíny; maltodextrín); L-glutamín 12;5%; kyselina (kyselina citrónová); objemové činidlo (polydextróza); L-izoleucín 8;3%; L-valín 8;3%; L-arginín-alfa-ketoglutarát 6;25%; draslík (chlorid draselný) 2500 mg v 100 g prášku; arómy; acetyl L-karnitín 4;16%; L-lyzín-hydrochlorid 2;6%; L-histidín-hydrochlorid 2;57%; L-tyrozín 2;08%; L-treonín 0;83%; L-metionín 0;83%; L-tryptofán 0;83%; L-fenylalanín 0;83%; horčík (oxid horečnatý) 500 mg v 100 g prášku; sladidlo (sukralóza); vitamín B6 (pyridoxínhydrochlorid) 11;67 mg v 100 g prášku

Tento produkt sa nachádza v kategórii Výživové doplnky, nájdete ho u predajcu Biotechusa.sk.

Produkt Ulisses Charger - 360 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Doplnky výživy v ponuke e-shopu Biotechusa.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Tréningové doplnky v ponuke e-shopu Biotechusa.sk.

Ulisses Charger - 360 g - parametre produktu

Ulisses Charger - 360 g - história ceny a dostupnosti

Ulisses Charger - 360 g - ďalšie zaujímavé produkty

Ulisses Charger - 360 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?