Tvrdené sklo IMAK HD pre Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm

Tvrdené sklo IMAK HD pre Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm

Tvrdené sklo IMAK HD pre Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tvrdené sklo IMAK HD pre Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm - popis produktu

Tvrdené sklo pre smart hodinky Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm značky Imak poskytuje výbornú ochranu a nezväčšuje zariadenie. Nespôsobuje zníženie kvality obrazovky a poskytujte efektívnu, plnú ochranu, vynikajúcu jasnosť obrazu a maskuje škrabance na obrazovke. Oleofóbna vrstva poskytuje odolnosť voči mastnote a odtlačkov prstov.  Účelovosť smart hodiniek Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Vďaka dokonalej HD transparentnosti ochranného skla pre smart hodinky Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm nie je obmedzená ani jedna funkcia zariadenia. Prispôsobí sa obrazovke, je hladké na dotyk a neznižuje citlivosť. Ochrana smart hodiniek Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Príslušenstvo chráni celý povrch obrazovky hodiniek a perfektne sedí. Tvar a veľkosť skla boli vylisované podľa skutočnej kópie zariadenia a teda padne ako uliate. Tvrdené sklo IMAK HD pre Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm účinne odoláva opotrebovaniu obrazovky v každodennom živote a ponecháva ich pôvodný nepoškodený vzhľad. Návod na inštaláciu Pomocou lepidla AB na automatickú absorpciu obrazovky sa vzduchové bubliny automaticky eliminujú a inštalácia je jednoduchá. Odlepte vrstvu protišmykovej podložky, nalepte na zadnú stranu hodiniek a prilepte na stôl, čím ju zafixujete Zamierte sklo na zariadenie a prilepte, vyrovnajte ho pribalenou škrabkou Zložte protišmykovú podložku a inštalácia je dokončená Tvrdené sklo je určené pre smart hodinky: Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Balenie neobsahuje hodinky, ktoré sú vyobrazené na fotografii produktu!

Tento produkt nájdete v skupine Tvrdené sklá, patrí značke Forcell, farebná verzia je transparentná, z materiálu tvrdené sklo, nájdete ho v e-shope Lacnekryty.sk.

Produkt Tvrdené sklo IMAK HD pre Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm patrí do skupiny produktov Smart hodinky, vyrába ho značka Forcell, farebné prevedenie je transparentná, materiálové prevedenie je tvrdené sklo, v ponuke predajcu Lacnekryty.sk.

Tvrdené sklo IMAK HD pre Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm - parametre produktu

FarbaTransparentná
MateriálTvrdené sklo
ModelSamsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm
KategóriaHodinky, Tvrdené sklá, Remienky, Smart hodinky
ZnačkaForcell
Farbatransparentná
Materiáltvrdené sklo
E-shopLacnekryty.sk

Tvrdené sklo IMAK HD pre Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm - história ceny a dostupnosti

Tvrdené sklo IMAK HD pre Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm - ďalšie zaujímavé produkty

Tvrdené sklo IMAK HD pre Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?