Tvrdené sklo celopovrchové čierne – Huawei P50 Pro

Tvrdené sklo celopovrchové čierne – Huawei P50 Pro

Tvrdené sklo celopovrchové čierne – Huawei P50 Pro

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tvrdené sklo celopovrchové čierne – Huawei P50 Pro - popis produktu

Tvrdené sklo celopovrchové určené pre mobily Huawei P50 Pro. Poskytujte efektívnu, plnú ochranu celej prednej časti mobilu, vynikajúcu jasnosť obrazu a maskuje škrabance na obrazovke. Oleofóbna vrstva poskytuje odolnosť voči mastnote a odtlačkov prstov. Sklo je tenké a robustné – má hrúbku menšiu ako 0,3 mm a nerobí váš telefón hrubším. Vďaka vynikajúcej priľnavost skla a celému lepivému povrchu, sa pod fóliou nehromadí žiadna nečistota ani prach. Jednoduchá montáž vďaka dodávanej sade. Sklo dokonale sadne na obrazovku a nezanecháva vzduchové bubliny. Povlak z tvrdeného skla je oveľa odolnejší voči poškriabaniu ako plastové fólie. Okraje skla sú zaoblené. Index tvrdosti: 9H Súprava obsahuje: sklo handrička na odstránenie prachu a odmastenie obrazovky, čistiaca handrička na odstránenie vzduchových bublín

Produkt Tvrdené sklo celopovrchové čierne – Huawei P50 Pro patrí do skupiny produktov Tvrdené sklá, patrí značke OEM, z materiálu tvrdené sklo, nájdete ho v e-shope Lacnekryty.sk.

Tvrdené sklo celopovrchové čierne – Huawei P50 Pro - parametre produktu

ModelHuawei P50 Pro
MateriálTvrdené sklo
KategóriaTvrdené sklá
ZnačkaOEM
Materiáltvrdené sklo
E-shopLacnekryty.sk

Tvrdené sklo celopovrchové čierne – Huawei P50 Pro - história ceny a dostupnosti

Tvrdené sklo celopovrchové čierne – Huawei P50 Pro - ďalšie zaujímavé produkty

Tvrdené sklo celopovrchové čierne – Huawei P50 Pro - ako nakúpiť najvýhodnejšie?