TV stolík Indianapolis I10 Jasan svetlý

TV stolík Indianapolis I10 Jasan svetlý

TV stolík Indianapolis I10 Jasan svetlý

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TV stolík Indianapolis I10 Jasan svetlý - popis produktu

Kolekcia Indianapolis pre tých, ktorí si cenia jedinečné detaily Svojich priaznivcov si nájde medzi ľuďmi, ktorí si cenia moderný a masívny nábytok s jednoduchými, no originálnymi tvarmi. čím je táto kolekcia výnimočná? Kolekcia, ktorá sa už dlho teší neutíchajúcej obľube, vyniká drevenou, dekoratívnou doskou z borovicového dreva a veľkým výberom kociek. Malá TV skrinka z kolekcie Indianapolis. Ideálne do malých miestností. Má jednu skrinku vo vnútri s priestrannou policou. Horná polica je ideálna pre set-top box alebo drobné ozdoby. Kovové úchyty ukazujú, že každý detail je premyslený. Hodí sa do mnohých aranžmánov, dostupný v troch farbách.

Tento produkt nájdete v skupine Nábytok do obývačky, patrí pod značku Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Produkt TV stolík Indianapolis I10 Jasan svetlý patrí do skupiny produktov TV stolíky, je v ponuke značky Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

TV stolík Indianapolis I10 Jasan svetlý - parametre produktu

TV stolík Indianapolis I10 Jasan svetlý - história ceny a dostupnosti

TV stolík Indianapolis I10 Jasan svetlý - ďalšie zaujímavé produkty

TV stolík Indianapolis I10 Jasan svetlý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?