ADC BLACKFIRE - Hra Túry Mory

ADC BLACKFIRE - Hra Túry Mory

ADC BLACKFIRE - Hra Túry Mory

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 8,80 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ADC BLACKFIRE - Hra Túry Mory - popis produktu

Spoločenská hra Túry Můry:Už vás nudia hry, v ktorých sa musíte striktne riadiť pravidlami a podvádzať len tajne a tak, aby to nikto nezistil? Kartová hra Túry Můry vám povoľuje podvádzať a tým je zábavnejšia ako ostatné hry. Nie je to však také jednoduché. Podfuky musíte vykonávať premyslene a inteligentne odhadzovať karty. Pritom využijete mnohé triky – pustite karty nenápadne pod stôl či si ich len prefíkane ukryte do svojho rukáva. Zbavte sa všetkých svojich kariet ako prvý a ochutnajte sladkú chuť víťazstva. Hra je vhodná pre deti od 7 rokov.Parametre a špecifikácia:Typ:Kartová hraPočet hráčov:3 – 5Čas hrania:15 – 20 minObsah balenia:72× hracia karta20× akčná karta43× číselná karta8× karta Túra Můra1× strážny chrobák1× pravidlá hryOdporúčaný vek:Od 7 rokovVAROVANIE! Nebezpečenstvo udusenia. Nevhodné pre deti mladšie ako 36 mesiacov. Obsahuje malé časti, ktoré by mohli prehltnúť alebo vdýchnuť.

Kartová rodinná hra, v ktorej sa tolerujú podfuky podložené pravidlami.

Hráči majú za úlohu odhadzovať karty, šikovne sa ich zbavovať. Kto sa zbaví svojich kariet ako prvý, stáva sa víťazom.

V tejto hre sa hráči môžu zbavovať kariet neobvyklým atypickým spôsobom. Odhodením za rameno, ukrytím do rukáva alebo iným prekvapivým spôsobom. Nezáleží na tom, ktoré Harty hráč drží, či akčné alebo číselné karty.

Obsah balenia:

  • celkom 72 hracích kariet
  • 20 akčných kariet, 43 číselných kariet
  • 8 túr môr, strážny chrobák
  • pravidlá hry

Kúpte deťom Túry Mory a zahrajte si s nimi!

Vhodné pre deti od 7 rokov Dĺžka hry: 15 min Počet hráčov: 3 - 5

ADC BLACKFIRE - Hra Túry Mory Podfuk a podvádzanie v hrách sú zakázané. Avšak nie v tejto hre! Ak budete správne podvádzať a chytro odhadzovať karty, môžete sa pokúsiť zbaviť sa všetkých svojich kariet ako prvý a zvíťaziť. Môžete sa podfukom prefíkane zbaviť niektorých svojich kariet (nezáleží na tom, či to sú túry mory, akčné karty alebo číselné karty), napr. Tak, že je spadne pod stôl, odhodíte cez rameno alebo ukryjete v rukáve ... môžete urobiť čokoľvek, čo je zábavné! Avšak pre podfuk stále platí pravidlá!

Produkt ADC BLACKFIRE - Hra Túry Mory patrí do skupiny produktov Spoločenské hry, patrí pod značku ADC BLACKFIRE, BLACKFIRE, Schmidt, v ponuke predajcu Alza.sk a je určený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Kartové hry, patrí pod značku ADC BLACKFIRE, BLACKFIRE, Schmidt v ponuke e-shopu Alza.sk a je určený unisex.

Produkt ADC BLACKFIRE - Hra Túry Mory má priradený EAN kód 8594054911174.

ADC BLACKFIRE - Hra Túry Mory - parametre produktu

ADC BLACKFIRE - Hra Túry Mory - história ceny a dostupnosti

ADC BLACKFIRE - Hra Túry Mory - ďalšie zaujímavé produkty

ADC BLACKFIRE - Hra Túry Mory - ako nakúpiť najvýhodnejšie?