Dámske tričko z organickej bavlny bez potlače - krémové #9068109

Dámske tričko z organickej bavlny bez potlače - krémové #9068109

Dámske tričko z organickej bavlny bez potlače - krémové #9068109

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske tričko z organickej bavlny bez potlače - krémové - popis produktu

BASIC PLUS je kapsulová kolekcia pozostávajúca z minimalistických modelov so športovým charakterom. Farebnú paletu tvoria neutrálne a pastelové farby, napríklad krémová, svetlomodrá a svetlozelená. Farebnú paletu dopĺňa čierna farba. Jednoduché, ale originálne tvary umožňujú vytvárať nadčasové outfity, ktoré sa hodia na domáce nosenie aj na aktivity na čerstvom vzduchu. Dámske tričko je ideálne ako súčasť ležérneho aj športového každodenného outfitu. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave. Vďaka väzbe single jersey s hladkým povrchom na jednej strane je tričko pružné a pohodlné. Vďaka gramáži 140 gsm je dámske tričko bez potlače mäkké na dotyk, ľahké a priedušné. Produkt je ideálny na nosenie najmä v lete alebo ako prvá vrstva pod blúzku či košeľu. Dámske tričko 4F je vyrobené v 100% z organickej bavlny, ktorá je vďaka hrubším vláknam a špeciálnemu spracovaniu oveľa odolnejšia a pružnejšia. Umožňuje pokožke dýchať a dobre absorbuje vlhkosť. Okrúhly výstrih je zakončený miernym rebrovaním. Dámske tričko s krátkym rukávom - VLASTNOSTI: gramáž: 140 gsm ponúkane veľkosti: XS-XXL strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu štandardný strih s dĺžkou po boky vyrobené v 100% z organickej bavlny, ktorá umožňuje pokožke dýchať a dobre absorbuje vlhkosť jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom mäkká na dotyk pletenina single jersey s hladkým povrchom okrúhly výstrih je zakončený miernym rebrovaním

Produkt Dámske tričko z organickej bavlny bez potlače - krémové #9068109 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske tričká, je v ponuke značky 4F, farebný variant je béžová, béžový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámske tričko z organickej bavlny bez potlače - krémové - parametre produktu

Farbabéžová
Určeniefemale
KategóriaKrémy, Dámske tričká
Značka4F
Farbabéžová, béžový
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske tričko z organickej bavlny bez potlače - krémové - história ceny a dostupnosti

Dámske tričko z organickej bavlny bez potlače - krémové - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske tričko z organickej bavlny bez potlače - krémové - ako nakúpiť najvýhodnejšie?