Dievčenské regular polo tričko - biele

Dievčenské regular polo tričko - biele

Dievčenské regular polo tričko - biele

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dievčenské regular polo tričko - biele - popis produktu

Dievčenské polo tričko je ideálne ako súčasť ležérneho aj športového každodenného outfitu. Tento produkt má priliehavý slim strih, ktorý prilieha k telu. Na dotyk príjemná pletenina piké má výraznú štruktúru s viditeľnou väzbou. Vďaka gramáži 180 gsm je dievčenské polo tričko mäkké na dotyk a dobre prilieha k telu. Materiál nie je priesvitný a poskytuje odolnosť a pohodlie pri celoročnom nosení. Dievčenské polo tričko je vyrobené v 100 % z bavlny, preto je mäkké, odolné a príjemné na dotyk. Klasický golier zapínaný na 3 gombíky. Dievčenské tričko - VLASTNOSTI: gramáž: 180 gsm ponúkane veľkosti: 122-164 strih: slim, ktorý prilieha k telu štandardný strih s dĺžkou po boky produkt je vyrobený zo 100 % bavlny, a preto je mäkký, odolný a príjemný na dotyk jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom pletenina piké má výraznú štruktúru s viditeľnou väzbou klasický golier zapínaný na 3 gombíky

Tento produkt nájdete v skupine Biele tričká, patrí značke 4F JUNIOR, farebný variant je biela, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je vhodný female.

Produkt Dievčenské regular polo tričko - biele patrí do skupiny produktov Polo tričká, vyrába ho značka 4F JUNIOR, farebný variant je biela, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý female.

Dievčenské regular polo tričko - biele - parametre produktu

Farbabiela
Určeniefemale
KategóriaTričká, Biele tričká, Polo tričká
Značka4F JUNIOR
Farbabiela
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dievčenské regular polo tričko - biele - história ceny a dostupnosti

Dievčenské regular polo tričko - biele - ďalšie zaujímavé produkty

Dievčenské regular polo tričko - biele - ako nakúpiť najvýhodnejšie?