Trimm Impact 195 Kiwi green / Grey

Trimm Impact 195 Kiwi green / Grey

Trimm Impact 195 Kiwi green / Grey

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 42,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Trimm Impact 195 Kiwi green / Grey - popis produktu

Spací vak Trimm Impact 195 Kiwi green / Grey:Obľúbili ste si kempovanie a hodila by sa vám nová výbava? Potom by vám mohol padnúť do oka spací vak Trimm Impact 195 Kiwi green / Grey, ktorý vás ohromí svojím pohodlím. Hodí sa pre mužov aj ženy. Výplň spacieho vaku zabezpečuje duté vlákno. Duté vlákna skvele odolajú vlhkosti, majú aj nevšednú trvanlivosť a navyše nebudú robiť problém ani ľuďom s alergiami. Ponúka stopercentné pohodlie počas leta. Minimálna teplotná hranica pri ktorej sa uspokojivo vyspíte sa pohybuje okolo 9 °C. Bez ťažkostí sa v ňom vyspí človek s maximálnou výškou až 195 cm. Múmiový spacák dokáže udržať všetko teplo vo vnútri, pretože kopíruje tvar ľudského tela. Kľúčové prednosti spacáku Trimm Impact 195 Kiwi green / Grey Vytvorený pre ženy aj mužov Výplň spacieho vaku tvorí duté vlákno Tento model patrí medzi letný typ Maximálna výška postavy: 195 cm Tvar spacáku: múmia Hmotnosť Trimm Impact 195 Kiwi green / Grey je 950 g Extrémna teplota: -10 °C

Produkt Trimm Impact 195 Kiwi green / Grey je možné nájsť medzi produktmi v skupine Spacie vaky, je v ponuke značky Trimm, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Trimm Impact 195 Kiwi green / Grey - parametre produktu

KategóriaSpacie vaky, Kempovanie
ZnačkaTrimm
E-shopAlza.sk

Trimm Impact 195 Kiwi green / Grey - história ceny a dostupnosti

Trimm Impact 195 Kiwi green / Grey - ďalšie zaujímavé produkty

Trimm Impact 195 Kiwi green / Grey - ako nakúpiť najvýhodnejšie?