Tréningový plyo box SEDCO Soft 90x75x60 cm

Tréningový plyo box SEDCO Soft 90x75x60 cm

Tréningový plyo box SEDCO Soft 90x75x60 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tréningový plyo box SEDCO Soft 90x75x60 cm - popis produktu

Plyo boxy sú najbezpečnejšou pomôckou pri tréningu odrazov, výskokov a ďalších dynamických prvkov. Tvrdená pevná pena výborne absorbuje doskoky na dopadňovej ploche a pritom stále udržuje svoju stabilitu. Výhodou SOFT verzie plyo-boxov rôznych úrovní je ich bezpečnosť vo a bezúrazovosť pri používaní. Rôzne úrovne SOFT Plyo-boxov ponúkajú svojimi troma rôzne dlhými stranami ideálnu výšku na výskoky pre každého. Určené na bežné posilňovanie, CrossFit aj preventívne precvičovanie. Box mimoriadne oceníte pri domácom cvičení, ale aj v prírode či profesionálnych posilňoch. Verzia SOFT-plyo box úrovní je tvorená z extra tvrdenej peny, ktorá zaisťuje potrebný komfort pri cvičení. Odolná vinylová vrstva pokrývajúca povrch plyo boxu aktívne odoláva opotrebovaniu a zaisťuje skvelý stav materiálu aj po náročnom a častom používaní. Možnosť spojenia a využívania rôznych plyoboxov o rôznych rozmeroch taktiež rapídne navyšuje možné variácie cvikov, na ktoré možno plyo debnička využívať. Technické dáta: - vysoká hustota materiálu - vysoká odolnosť proti opotrebovaniu - odolná vinylová vrstva pokrývajúca povrch - príjemné rozloženie farieb a moderný design - bezpečnejšie ako drevené typy plyo boxov - ľahký prenos pomocou madiel po stranách - odľahčený - SOFT verzia znižuje napätie v kĺboch - jednotlivé úrovne sú predávané samostatne - možnosť spoločného využitia viacerých plyoboxov na skladanie jedného väčšieho - dĺžka x šírka : 90x75 - S - 01 - Zelená: 15 cm - M - 02 - Modrá: 30 cm - L - 03 - Červená: 45 cm - XL - 04 - Čierna: 60 cm - nosnosť: 120 kg

Produkt Tréningový plyo box SEDCO Soft 90x75x60 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Fitness pomôcky v ponuke e-shopu MasterSport.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Tréningové pomôcky, v ponuke predajcu MasterSport.sk.

Produkt Tréningový plyo box SEDCO Soft 90x75x60 cm patrí do skupiny produktov Fitness náradie v ponuke e-shopu MasterSport.sk.

Tréningový plyo box SEDCO Soft 90x75x60 cm - parametre produktu

Tréningový plyo box SEDCO Soft 90x75x60 cm - história ceny a dostupnosti

Tréningový plyo box SEDCO Soft 90x75x60 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Tréningový plyo box SEDCO Soft 90x75x60 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?