Športová taška (28L) - krémová

Športová taška (28L) - krémová

Športová taška (28L) - krémová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Športová taška (28L) - krémová - popis produktu

Unisex taška do posilňovne je praktickým doplnkom, ktorý doplní každý športový outfit a spája štýlový dizajn s funkčným využitím. Je ideálny na uloženie náhradného oblečenia a všetkých vecí, ktoré sú potrebné na tréning aj po ňom, ako sú proteínové tyčinky alebo fľaša s vodou. Početné vrecká s rôznym objemom umožňujú pohodlne usporiadať obsah tašky. Dodatočné vrecko alebo vak na topánky umožňuje praktické oddelenie topánok na prezúvanie alebo mokrého oblečenia od zvyšku batožiny. Nastaviteľný ramenný popruh alebo ucho na prenášanie s chráničom zaisťujú pohodlie počas prepravy. Športová tréningová taška je vyrobená zo syntetického materiálu s hladkým povrchom, ktorý zaručuje odolnosť a ľahko sa čistí. Taška do posilňovne má nastaviteľný integrovaný ramenný popruh s dodatočným chráničom a držadlo na prenášanie v ruke so zapínaním na suchý zips. V páse je tiež odnímateľná menšia taška. Hlavné vrecko so zapínaním na dvojcestný zips. Predné vrecko so zapínaním na zips. Na boku je zapínané na zips vrecko určené na obuv. Vo vnútri sa nachádzajú praktické otvorené priehradky na uloženie drobných predmetov a nápojov. Mäkké, nepolstrované dno. Predné kompresné popruhy umožňujú upraviť objem tašky alebo prepravovať podložku. Tréningová taška 28 L - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) rozmery: 45 x 26 cm (šírka x výška) objem: cca. 28 L produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí integrovaný nastaviteľný pás s ramenným chráničom ucho so suchým zipsom na nosenie v ruke dodatočná, odopínateľná taška na drobností hlavné vrecko zo zapínaním na dvojcestný zips predné vrecko so zapínaním na zips bočné zapínané na zips vrecko na obuv vnútorné otvorené vrecká a priehradky mäkké, nepolstrované dno kompresné popruhy umožňujú upraviť objem tašky alebo prepravovať podložku

Produkt Športová taška (28L) - krémová patrí do skupiny produktov Športové tašky, patrí pod značku 4F, vo farbe béžová, béžový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý unisex.

Športová taška (28L) - krémová - parametre produktu

Farbabéžová
Určenieunisex
KategóriaKrémy, Tašky, Športové tašky
Značka4F
Farbabéžová, béžový
Určenieunisex
E-shop4Fstore.sk

Športová taška (28L) - krémová - história ceny a dostupnosti

Športová taška (28L) - krémová - ďalšie zaujímavé produkty

Športová taška (28L) - krémová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?