Trendová pánska peňaženka Nordee #8910146

Trendová pánska peňaženka Nordee #8910146

Trendová pánska peňaženka Nordee #8910146

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 20,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Trendová pánska peňaženka Nordee - popis produktu

Kožená pánska peňaženka Nordee - Elegancia a funkčnosť v hnedom prevedení.Objavte dokonalú harmóniu štýlu a praktickosti s pánskou peňaženkou Nordee. Tento špičkový doplnok, navrhnutý pre moderného muža, kombinuje klasický dizajn s vysokou funkčnosťou. S rozmermi 9.50 cm x 12.50 cm x 2.80 cm, táto peňaženka sa pohodlne zmestí do vašej crossbody tašky, zatiaľ čo jej orientácia na výšku zabezpečuje, že všetko, čo potrebujete, je vždy po ruke.Peňaženka je vyrobená z prvotriednej kože v teplom hnedom odtieni. Je nielen odolná, ale aj časom získava jedinečný charakter. Jej vnútro ponúka dokonale organizovaný priestor s viacerými priečinkami pre doklady, karty, bankovky a dokonca aj zvláštny oddiel pre mince. Bezpečnosť vašich cenností je zaručená kvalitnou konštrukciou a precíznym spracovaním.Každý detail tejto peňaženky bol starostlivo premyslený, aby zabezpečil, že je nielen praktická, ale aj elegantná. Vhodná pre každodenné používanie, peňaženka Nordee je dokonalým spoločníkom pre mužov, ktorí hľadajú kombináciu kvality a štýlu. Nech už ste na obchodnom stretnutí alebo vychutnávate voľný čas, táto peňaženka zaručene upúta pozornosť a zdôrazní váš zmysel pre módne detaily.

Produkt Trendová pánska peňaženka Nordee #8910146 patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Nordee v ponuke e-shopu Panskaelegancia.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske peňaženky, patrí značke Nordee, nájdete ho u predajcu Panskaelegancia.sk.

Trendová pánska peňaženka Nordee - parametre produktu

Trendová pánska peňaženka Nordee - história ceny a dostupnosti

Trendová pánska peňaženka Nordee - ďalšie zaujímavé produkty

Trendová pánska peňaženka Nordee - ako nakúpiť najvýhodnejšie?