Trekové topánky Grisport Trecker 20 47

Trekové topánky Grisport Trecker 20 47

Trekové topánky Grisport Trecker 20 47

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Trekové topánky Grisport Trecker 20 47 - popis produktu

Trekové topánky Grisport Trecker 20 47 Pohodlná unisexová treková obuv s minimálnymi švami.  Jeho dizajn je veľmi pohodlný. Oblasť členku je dobre polstrovaná - v tejto časti je použitá mäkká koža.  Novo vyvinutá podrážka Vibram je dobre odpružená vďaka medzipodrážke, ktorá sa skladá z niekoľkých vrstiev s rôznou hustotou. Preto je behúň veľmi mäkký a pohodlný.  Vrchný vzor podrážky je protišmykový. Obuv dobre chráni svojho majiteľa pred vlhkosťou a chladom vďaka membráne Spo-Tex. Vysokokvalitný zvršok z hovädzej nubukovej kože je zároveň vodoodpudivý. Model sa dá dobre použiť na kratšie aj dlhšie túry v ľahkom aj stredne náročnom teréne. parametre Zvršok - hovädzia nubuková koža s vodoodpudivou úpravou Membrána - Spo-Tex Podrážka - Vibram Grisport Medzipodrážka - PU Hmotnosť - 1170 g Outdoor obuv » Treková vysoká obuv » Trekové topánky Grisport Trecker 20 47

Produkt Trekové topánky Grisport Trecker 20 47 patrí do skupiny produktov Pánske topánky, je v ponuke značky Grisport, je vyrobený vo veľkosti 47.

Trekové topánky Grisport Trecker 20 47 - parametre produktu

Veľkosť47
IntrastatTrekové topánky vysoké-1,40-64039113
KategóriaTopánky, Pánske topánky
ZnačkaGrisport
Veľkosť47

Trekové topánky Grisport Trecker 20 47 - história ceny a dostupnosti

Trekové topánky Grisport Trecker 20 47 - ďalšie zaujímavé produkty

Trekové topánky Grisport Trecker 20 47 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?