Trekingový batoh (10 L) - hnedý

Trekingový batoh (10 L) - hnedý

Trekingový batoh (10 L) - hnedý

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Trekingový batoh (10 L) - hnedý - popis produktu

Detský trekingový batoh je spoľahlivý kus vybavenia, ideálny najmä na krátke intenzívne túry. Vďaka svojmu objemu a odolnosti je ideálny na náročnejšie trasy. Ergonomický tvar zaručuje maximálne pohodlie pri chôdzi bez obmedzenia voľnosti pohybu. Znížená hmotnosť uľahčuje prekonávanie náročného terénu a zvyšuje pohyblivosť. Ventilačný systém reguluje odvod vlhkosti, vďaka čomu udržiava pocit sviežosti aj počas náročnejších etáp túry. Nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás umožňujú rovnomerné rozložiť hmotnosť na chrbte, čo prispieva k väčšiemu pohodliu. Vrecká a priehradky umožňujú organizované uloženie základného príslušenstva. Detaily ako pútka, visačky a odnímateľná sieťka robia z tohto trekingového batoha všestranný nástroj. Tieto prvky umožňujú praktickú prepravu rôznych predmetov, od prilby až po karimatku. Hydrofóbna impregnačná vrstva pokrýva vonkajšiu vrstvu materiálu a chráni ju pred absorpciou vody. Povlak spôsobuje, že vlhkosť sa zhromažďuje na povrchu tkaniny a potom po nej voľne steká. Ventilačný systém AFS so špeciálne navrhnutými vankúšmi s termoregulačnou sieťovinou umožňuje voľné prúdenie vzduchu, ochladzuje chrbát a navyše spevňuje konštrukciu batoha. Turistický batoh má nastaviteľné ramenné popruhy podšité štruktúrovanou sieťovinou, ktorá podporuje ventiláciu. Taktické háčiky s D-ringom sa používajú na pripevnenie malého vybavenia pomocou karabínky a drobného príslušenstva, ako sú okuliare alebo rukavice. Hlavné vrecko so zapínaním na dvojcestný zips. Dodatočné zapínané vrecko s organizérom. Na bokoch sú 2 otvorené vrecká zo sieťoviny a jedno ďalšie na prednej strane. Pružné gumičky umožňujú pripevnenie ďalšieho príslušenstva. Vnútorný otvorený priestor. Zadná časť je podšitá mäkkou štruktúrovanou sieťovinou pre lepšiu ventiláciu. Nastaviteľný hrudný pás zaisťuje stabilitu batoha. Bočné kompresné popruhy so zapínaním na patentky umožňujú upraviť objem batoha. Batoh má pohodlné ucho na nosenie v ruke. Trekingový batoh (10 L) - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) rozmery: 40 x 27cm (šírka x výška) objem: cca. 10 L produkt vyrobený zo syntetického materiálu odolného proti roztrhnutiu s väzbou rip-stop nastaviteľné ramenné popruhy podšité priedušnou sieťovinou taktické háčiky s D-ringom na pripevnenie ďalšieho drobného príslušenstva hlavné vrecko zo zapínaním na dvojcestný zips vrecko so zapínaním na zips a organizérom 2 otvorené vrecká zo sieťoviny na bokoch + 1 na prednej strane elastické bungee gumičky 1 vnútorne otvorené vrecko štruktúrovaná sieťovina na chrbte podporuje ventiláciu nastaviteľný hrudný pás kompresné popruhy umožňujú zmenu objemu batoha ucho na nosenie v ruke hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti ventilačný systém AFS so špeciálne navrhnutými vankúšmi s termoregulačnou sieťovinou zlepšuje cirkuláciu vzduchu a spevňuje konštrukciu batoha

Tento produkt sa nachádza v kategórii Detské batohy, patrí značke 4F, vo farbe hnedá, hnedý, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt Trekingový batoh (10 L) - hnedý je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detská batožina, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii hnedá, hnedý, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný unisex.

Trekingový batoh (10 L) - hnedý - parametre produktu

Farbahnedá
Určenieunisex
KategóriaBatohy, Detské batohy, Detská batožina
Značka4F
Farbahnedá, hnedý
Určenieunisex
E-shop4Fstore.sk

Trekingový batoh (10 L) - hnedý - história ceny a dostupnosti

Trekingový batoh (10 L) - hnedý - ďalšie zaujímavé produkty

Trekingový batoh (10 L) - hnedý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?