Travelite Luggage scale Red

Travelite Luggage scale Red

Travelite Luggage scale Red

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Travelite Luggage scale Red - popis produktu

Dajte zbohom poplatkom za prekročenie hmotnosti batožiny pri lietaní s nízkonákladovými leteckými spoločnosťami. S praktickou digitálnou váhou na batožinu budete mať možnosť pri každom balení sami skontrolovať, koľko váš kufor, batoh či cestovná taška váži. Vďaka nízkej hmotnosti a malým rozmerom sa váha ľahko preváža, môžete ju tak mať pri ruke nielen doma, ale aj počas cestovania.- nízka hmotnosť- intuitívne ovládanie- maximálne zaťaženie 40 kg- váži už od hmotnosti 100 g

Produkt Travelite Luggage scale Red patrí do skupiny produktov Cestovné tašky, je v ponuke značky Travelite, vo farbe červená v ponuke e-shopu Bagalio.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cestovná batožina, patrí značke Travelite, vo farebnej verzii červená, nájdete ho u predajcu Bagalio.sk.

Produkt Travelite Luggage scale Red je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cestovné potreby, patrí pod značku Travelite, farebné prevedenie je červená, v ponuke predajcu Bagalio.sk.

Travelite Luggage scale Red - parametre produktu

Travelite Luggage scale Red - história ceny a dostupnosti

Travelite Luggage scale Red - ďalšie zaujímavé produkty

Travelite Luggage scale Red - ako nakúpiť najvýhodnejšie?