Travelite Basics Canvas Backpack Black

Travelite Basics Canvas Backpack Black

Travelite Basics Canvas Backpack Black

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Travelite Basics Canvas Backpack Black - popis produktu

Jednokomorový mini batoh v ľahko športovom retro štýle sa skvele hodí na cesty do práce i prechádzky mestom. Na svoju veľkosť je prekvapivo priestorný a vďaka vreckám tiež prehľadný. Bez problému pojme všetky veci každodennej potreby – zložky s dokumentmi do formátu A4, diár, písacie potreby, kľúče, mobil, peňaženku, desiatu, fľašu s vodou a dáždnik. Nosiť ho môžete podľa príležitosti či nálady buď klasicky na chrbte alebo za dve uši v ruke ako tašku. Radosť vám urobí i vodoodpudivý materiál, ktorý ochráni uložené veci pred dažďom a farba, ktorá bude skvele ladiť s vaším šatníkom. čalúnený chrbát nastaviteľné ramenné popruhy hlavná komora s oddielom na dokumenty a vreckom na zips predné vrecko na zips 2 bočné vrecká na fľašu s pitím a dáždnik 2 praktické uši do ruky je možné zopnúť k sebe spojkou s cvočkom vodoodpudivý materiál

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske batohy, patrí značke Travelite, vo farbe ČIERNA, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Produkt Travelite Basics Canvas Backpack Black je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske tašky, patrí značke Travelite, vo farbe ČIERNA, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske ruksaky od značky Travelite, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho u predajcu Bagalio.sk.

Travelite Basics Canvas Backpack Black - parametre produktu

Travelite Basics Canvas Backpack Black - história ceny a dostupnosti

Travelite Basics Canvas Backpack Black - ďalšie zaujímavé produkty

Travelite Basics Canvas Backpack Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?