Topánky LOWA® R-8 GTX® Thermo - čierne (Veľkosť: 42.5 (EU))

Topánky LOWA® R-8 GTX® Thermo - čierne (Veľkosť: 42.5 (EU))

Topánky LOWA® R-8 GTX® Thermo - čierne (Veľkosť: 42.5 (EU))

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Topánky LOWA® R-8 GTX® Thermo - čierne (Veľkosť: 42.5 (EU)) - popis produktu

Odolná zimná služobná obuv

Topánky LOWA® R-8 GTX® Thermo sú zateplené vysoké vojenské zimné topánky s GORE-TEX ® podšívkou. Jedná sa o veľmi kvalitnú služobnú obuv do nízkych teplôt a zimných mesiacov. Topánky sú vysoké 8 palcov, takže bezpečne chránia celú nohu a oblasť členkov. Topánky sú celokožené, vyrobené z veľmi odolnej, ale zároveň priedušnej full-grain kože. Topánky obsahujú minimum švov, vďaka čomu minimalizujú riziko vniknutia vody do topánok. Ďalší stupeň ochrany pred vodou potom zaisťuje GORE-TEX® podšívka.

Vysoký teplotný komfort

Izolačné vlastnosti má na starosti tepelná izolácia Primaloft®. Materiál je funkčný aj v prípade, že je práve vlhký, takže hreje naozaj za každej situácie. Praktické sú tiež priedušné perforácie, ktoré nijako neznižujú vodeodolnosť topánky a zaisťujú jej 'dýchanie'.

Maximálne spoľahlivé

Jazyk je rovnako ako zvyšok topánky vyrobený z kože. Horná časť topánky je navyše doplnená o penové mäkčenie, ktoré pevne objíme nohu a drží ju v stabilnej pozícii aj pri pohybe v náročnom teréne. Šnurovanie topánky je maximálne spoľahlivé a vďaka uzavretým prievlačným háčikom nehrozí, že sa vám šnúrka uvoľní. Podrážka využíva protišmykovú technológiu Vibram® Arctic, ktorá zaručuje vysokú stabilitu pri chôdzi na klzkom povrchu, v mokre alebo na snehu. Vďaka tomu, že je podrážka vysoká, skvele izoluje chlad od zeme. Veľkou výhodou tejto topánky je tiež jej nízka hmotnosť. Ideálna služobná obuv do nízkych teplôt a zimných mesiacov!

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • kvalitná full-grain koža
  • protišmyková podrážka
  • zateplenie Primaloft®
  • GORE-TEX ®
  • penové mäkčenie
  • podrážka Vibram® Arctic
  • priedušná perforácia
  • vysoký komfort
  • uzavreté šnurovanie
  • nízka hmotnosť

Produkt Topánky LOWA® R-8 GTX® Thermo - čierne (Veľkosť: 42.5 (EU)) patrí do skupiny produktov Obuv zimná, je v ponuke značky LOWA®, nájdete ho u predajcu Top-ArmyShop.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Zimné topánky od značky LOWA®, nájdete ho u predajcu Top-ArmyShop.sk.

Topánky LOWA® R-8 GTX® Thermo - čierne (Veľkosť: 42.5 (EU)) - parametre produktu

Topánky LOWA® R-8 GTX® Thermo - čierne (Veľkosť: 42.5 (EU)) - história ceny a dostupnosti

Topánky LOWA® R-8 GTX® Thermo - čierne (Veľkosť: 42.5 (EU)) - ďalšie zaujímavé produkty

Topánky LOWA® R-8 GTX® Thermo - čierne (Veľkosť: 42.5 (EU)) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?