Topánky Grisport Sherpa Dakar 47

Topánky Grisport Sherpa Dakar 47

Topánky Grisport Sherpa Dakar 47

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Topánky Grisport Sherpa Dakar 47 - popis produktu

Topánky Grisport Sherpa Dakar 47 Táto trekovky je univerzálny, dostupná a veľmi pohodlná. Môžete ju použiť v akomkoľvek ročnom období na ľahké a stredne náročné výlety aj na bežné nosenie. Komfort topánky je daný odľahčenou konštrukciou, zdokonalenou technológiou priameho nástreku podošvy na zvršok a dobrým 'strihom' zvršku. O pevnú fixáciu chodidla sa stará Support Systém a rezistenciu proti vlhku a chladu zaisťuje membrána Gritex. Zvršok: hladká lícová hovädzinová koža Dakar Membrána: Gritex Podošva: gumová HIKING Medzipodrážka: PU Váha: 1100 g (pár veľ. 42) Gritex Membrána Gritex sa stará o to, aby boli Vaše nohy v suchu a teple aj pri nepriaznivom daždivom alebo zimnom počasí .. Má teplně izolačné vlastnosti a je tiež odolný proti vode a vlhkosti. Membrána Gritex je skonštruovaná na báze PU, jedná sa o tenký film nanesený na textilné podšívku. Vodeodolnosť membrány je daná hodnotou do 10 m tlaku vodného sLoupce.GriTex je využívaný pre obuv určenú pre ľahkú turistiku a do mesta, tzn., Že nie je vhodný do extrémnych alebo vysokohorských podmienok. Outdoor obuv » Treková vysoká obuv » Topánky Grisport Sherpa Dakar 47

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámska obuv, patrí pod značku Grisport, je vyrobený vo veľkosti 47.

Produkt Topánky Grisport Sherpa Dakar 47 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky Grisport, je vyrobený vo veľkosti 47.

Topánky Grisport Sherpa Dakar 47 - parametre produktu

Veľkosť47
KategóriaDámska obuv, Topánky, Dámske topánky
ZnačkaGrisport
Veľkosť47

Topánky Grisport Sherpa Dakar 47 - história ceny a dostupnosti

Topánky Grisport Sherpa Dakar 47 - ďalšie zaujímavé produkty

Topánky Grisport Sherpa Dakar 47 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?