Top Manuel Ritz Women`S Tank Top Čierna L

Top Manuel Ritz Women`S Tank Top Čierna L

Top Manuel Ritz Women`S Tank Top Čierna L

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Top Manuel Ritz Women`S Tank Top Čierna L - popis produktu

Dámsky top z kolekcie Manuel Ritz. Tenké nastaviteľné ramienka, voľný strih a kratšia dĺžka. Materiálové zloženie zo 100 % viskózy je príjemné na dotyk, ľahké, splývavé, vzdušné a veľmi pohodlné na nosenie. Krásny artikel, ktorý oceníte najmä počas teplých letných dní, môžete doplniť sukňou z rovnakej kolekcie alebo jednofarebnými nohavicami a papučkami pre získanie ležérneho stylingu.

Produkt Top Manuel Ritz Women`S Tank Top Čierna L patrí do skupiny produktov Dámske topy, patrí pod značku Manuel Ritz, je vyrobený vo veľkosti L, vo farebnej verzii ČIERNA, materiálové zloženie viskóza v ponuke e-shopu Vermont.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske tričká, je v ponuke značky Manuel Ritz, je vyrobený vo veľkosti L, farebný variant je ČIERNA, materiál je viskóza v ponuke e-shopu Vermont.sk a je prispôsobený female.

Produkt Top Manuel Ritz Women`S Tank Top Čierna L je možné nájsť medzi produktmi v skupine Čierne tričká, je v ponuke značky Manuel Ritz, je vyrobený vo veľkosti L, farebný variant je ČIERNA, materiál je viskóza v ponuke e-shopu Vermont.sk a je prispôsobený female.

Top Manuel Ritz Women`S Tank Top Čierna L - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniefemale
Materiálviskóza
KategóriaDámske topy, Dámske tričká, Čierne tričká, Ramienka
ZnačkaManuel Ritz
VeľkosťL
FarbaČIERNA
Materiálviskóza
Určeniefemale
E-shopVermont.sk

Top Manuel Ritz Women`S Tank Top Čierna L - história ceny a dostupnosti

Top Manuel Ritz Women`S Tank Top Čierna L - ďalšie zaujímavé produkty

Top Manuel Ritz Women`S Tank Top Čierna L - ako nakúpiť najvýhodnejšie?