Tonikum proti lupinám Sebomax Biotrade 10ml vzorka #9306792

Tonikum proti lupinám Sebomax Biotrade 10ml vzorka #9306792

Tonikum proti lupinám Sebomax Biotrade 10ml vzorka #9306792

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tonikum proti lupinám Sebomax Biotrade 10ml vzorka - popis produktu

Tonikum proti lupinám Sebomax Biotrade 10ml vzorka Tonikum je určené na odstránenie lupín a upokojenie svrbenia a podráždenia pokožky hlavy. Obsahuje sulfid selénu, ktorý má silný antiseboroický účinok, ako aj kyselinu salicylovú, ktorá pomáha rýchlo odstraňovať šupinky a zaisťuje trvalú kontrolu. Tonikum je určené pre všetky typy vlasov a vlasovej pokožky. Aktívne látky: sulfid selénu – odstraňuje príčinu lupín – hubu Malassezia furfur a má silný antioxidačný účinok, má schopnosť bojovať proti lupinám a aj ochoreniu pokožky hlavy nazývanému seborreická dermatitída. Táto zložka dokáže zmierniť svrbenie, zápal a nadmernú tvorbu šupín na pokožke hlavy, čo vedie k redukcii vzniku lupín a pomáha udržiavať pokožku hlavy zdravú, dokáže regulovať produkciu mazu na pokožke hlavy, čo zabraňuje jeho prebytku a napomáha udržiavať rovnováhu pokožky, kyselina salicylová – beta-hydroxykyselina s antibakteriálnym účinkom, ktorá stimuluje rýchlejšiu exfoliáciu pokožky a odstraňuje nahromadené lupiny, stimuluje regeneráciu pokožky, glycerín – zmäkčuje, zvlhčuje a zvyšuje elasticitu pokožky; chráni ho pred vysychaním a zvyšuje jeho ochrannú funkciu. Tonikum Sebomax je hypoalergénne, neznečisťuje životné prostredie a neobsahuje parábeny ani sírany. Priaznivé vlastnosti tonika: odstraňuje lupiny a poskytuje dlhotrvajúcu kontrolu nad lupinami, pomáha odstraňovať šupinky z pokožky hlavy, zmierňuje svrbenie a podráždenie, zlepšuje celkový stav vlasov, vhodné pre všetky typy vlasov. Použitie Najprv si umyte vlasy a potom jemne votrite tonikum do korienkov vlasov. Nechajte pôsobiť asi 15 minút a opláchnite iba vodou, bez opätovného nanášania šampónu. Používajte dvakrát týždenne a po prvom mesiaci raz týždenne, kým sa úplne nezbavíte lupín a obnoví sa pokožka hlavy. Pokračujte v preventívnom užívaní raz za 3-4 týždne. Vlasy odporúčame umývať šampónom proti lupinám Sebomax.  Upozornenie Pred použitím tonika odstráňte všetky strieborné šperky, pretože striebro môže byť stmavené sulfidom selénu, ktorý sa nachádza v zložení produktu.

Produkt Tonikum proti lupinám Sebomax Biotrade 10ml vzorka #9306792 patrí do skupiny produktov Starostlivosť o vlasy, patrí pod značku BioTrade.

Tonikum proti lupinám Sebomax Biotrade 10ml vzorka - parametre produktu

CertifikátCruelty free
Typ vlasovcitlivá pokožka hlavy
Konzistenciatekutá
KategóriaStarostlivosť o vlasy
ZnačkaBioTrade

Tonikum proti lupinám Sebomax Biotrade 10ml vzorka - história ceny a dostupnosti

Tonikum proti lupinám Sebomax Biotrade 10ml vzorka - ďalšie zaujímavé produkty

Tonikum proti lupinám Sebomax Biotrade 10ml vzorka - ako nakúpiť najvýhodnejšie?