Toaletný stolík s taburetom SARA

Toaletný stolík s taburetom SARA

Toaletný stolík s taburetom SARA

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Toaletný stolík s taburetom SARA - popis produktu

Toaletný stolík SARA so zrkadlom a taburetom Vás určite zaujme už na prvý pohľad. Sedátko taburetu je potiahnuté príjemnou látkou s výplňou pre väčší komfort. Vďaka svojmu dokonalému spracovaniu a premysleným detailom si môžete vytvoriť usporiadanie podľa svojich individuálnych potrieb a citu. K dispozícii je päť šuplíčkov, ktoré určite nájdu svoje využitie na šperky či iné drobnosti. Farba:biela / strieborná Materiál:MDF / látka / sklo Rozmery stolíka:šírka: 80 cmhĺbka: 40 cmvýška: 130 cm Hmotnosť:21,5 kg Dodávané v demonte.,Toaletný stolík SARA so zrkadlom a taburetom Vás určite zaujme už na prvý pohľad. Sedátko taburetu je potiahnuté príjemnou látkou s výplňou pre väčší komfort. Vďaka svojmu dokonalému spracovaniu a premysleným detailom si môžete vytvoriť usporiadanie podľa svojich individuálnych potrieb a citu. K dispozícii je päť šuplíčkov, ktoré určite nájdu svoje využitie na šperky či iné drobnosti. Farba:biela / strieborná Materiál:MDF / látka / sklo Rozmery stolíka:šírka: 80 cmhĺbka: 40 cmvýška: 130 cm Hmotnosť:21,5 kg Dodávané v demonte.

Produkt Toaletný stolík s taburetom SARA je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nočné stolíky, je v ponuke značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Toaletné stolíky, vyrába ho značka Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Toaletný stolík s taburetom SARA - parametre produktu

Toaletný stolík s taburetom SARA - história ceny a dostupnosti

Toaletný stolík s taburetom SARA - ďalšie zaujímavé produkty

Toaletný stolík s taburetom SARA - ako nakúpiť najvýhodnejšie?