Toaletný stolík LS9 LinkaStyles Indigo

Toaletný stolík LS9 LinkaStyles Indigo

Toaletný stolík LS9 LinkaStyles Indigo

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Toaletný stolík LS9 LinkaStyles Indigo - popis produktu

Moderné interiéry sú čoraz častejšie vybavené konzolou pri vchode do domu tzv. Predsieň je dobrým miestom pre funkčný stolík so zásuvkami, pod ktorý si môžete dať tašku alebo topánky. Takýto kus nábytku obohatil kolekciu LINKaSTYLE. Ak nad konzolu zavesíme zrkadlo, vytvoríme minimalistický dekor predsiene v modernom štýle. Nábytok poslúži aj ako toaletný stolík v spálni, kde si k nemu môžete pred odchodom do práce sadnúť a urobiť si rannú starostlivosť o tvár, alebo večer natrieť nočným krémom a učesať si vlasy. Toaletný stolík/konzola je dostupný v dvoch farbách - kašmír a indigo. Má dve široké zásuvky, ktoré vám umožnia uložiť kozmetiku, ak bude nábytok slúžiť ako toaletný stolík, alebo kľúč či iné príslušenstvo, ak sa stane konzolou. Takýto kus nábytku môže zdobiť aj obývaciu izbu, kde priložením k stene a ozdobením vázou s čerstvými kvetmi nad ňu zavesíte obraz - dotvorí interiér v modernom štýle.   LINKaSTYLE   Nábytok v modernom štýle Pre tých, ktorí radi kombinujú štýly a farby.   Čo odlišuje túto kolekciu? Kolekcia nábytku je dostupná v dvoch farbách, je len na vás, ktorú si vyberiete. Či už je to prírodná teplá farba Cashmere, ktorá je elegantná a bude sa hodiť do každého interiéru, alebo odvážnejšia farba - INDIGO s úchytkami v medenej farbe. Nábytok je zdobený vzorom na čelách v podobe frézovaných drážok. Všetok nábytok v tejto kolekcii je na kovových nožičkách v čiernej farbe.   Modernosť Kolekcia, ktorá spája štýly v interiéri. Jednoduché a funkčné tvary budú fungovať v obývačke, spálni aj jedálni. Moderné farby, ktoré sú aktuálnym hitom pri tvorbe projektov v nových domácnostiach. Kovové, čierne nohy dodávajú miestnostiam ľahkosť a priestor.   Farba Cashmere je estetická a elegantná interiérová farba. Nábytok do obývačky v tejto farbe poteší vašu domácnosť aj hostí.  

Produkt Toaletný stolík LS9 LinkaStyles Indigo patrí do skupiny produktov Predsieňový nábytok, patrí pod značku Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Toaletné stolíky, vyrába ho značka Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Produkt Toaletný stolík LS9 LinkaStyles Indigo patrí do skupiny produktov Konzolové stolíky, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Toaletný stolík LS9 LinkaStyles Indigo - parametre produktu

Toaletný stolík LS9 LinkaStyles Indigo - história ceny a dostupnosti

Toaletný stolík LS9 LinkaStyles Indigo - ďalšie zaujímavé produkty

Toaletný stolík LS9 LinkaStyles Indigo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?