Toaletný stolík CARMEN

Toaletný stolík CARMEN

Toaletný stolík CARMEN

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Toaletný stolík CARMEN - popis produktu

Moderný toaletný stolík CARMEN by nemal chýbať v spálni žiadnej praktickej ženy. Stolík je elegantný, v ľahkom industriálnom štýle, s množstvom úložného priestoru a štýlovým oválnym zrkadlom. Doska stolíka je vyrobená z MDF s melamínom v nestarnúcom prevedení prírodného dreva. Nohy sú z práškovo lakovanej ocele v čiernej farbe. Čelá zásuviek sú doplnené mriežkou z prírodného ratanu. Farba:prírodné drevo / čierna Materiál:MDF s melamínom / oceľ / sklo / ratan Rozmery:šírka: 104 cmhĺbka: 35 cmvýška: 136 cm Dodávané v demonte.,Moderný toaletný stolík CARMEN by nemal chýbať v spálni žiadnej praktickej ženy. Stolík je elegantný, v ľahkom industriálnom štýle, s množstvom úložného priestoru a štýlovým oválnym zrkadlom. Doska stolíka je vyrobená z MDF s melamínom v nestarnúcom prevedení prírodného dreva. Nohy sú z práškovo lakovanej ocele v čiernej farbe. Čelá zásuviek sú doplnené mriežkou z prírodného ratanu. Farba:prírodné drevo / čierna Materiál:MDF s melamínom / oceľ / sklo / ratan Rozmery:šírka: 104 cmhĺbka: 35 cmvýška: 136 cm Dodávané v demonte.

Produkt Toaletný stolík CARMEN je možné nájsť medzi produktmi v skupine Toaletné stolíky, vyrába ho značka Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Toaletný stolík CARMEN - parametre produktu

Toaletný stolík CARMEN - história ceny a dostupnosti

Toaletný stolík CARMEN - ďalšie zaujímavé produkty

Toaletný stolík CARMEN - ako nakúpiť najvýhodnejšie?