Toaletná taška Luxury Wash Snugpak ® čierna

Toaletná taška Luxury Wash Snugpak ® čierna

Toaletná taška Luxury Wash Snugpak ® čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 18,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Toaletná taška Luxury Wash Snugpak ® čierna - popis produktu

Toaletná taška Luxury Wash Snugpak ® čierna Luxusná umývacia hygienická taška Snugpak je to najlepšie, čo si môže vojak alebo nadšenec pre prežitie priať. Tento model je vylepšenou verziou modelu Essential Wash Snugpak , oproti ktorému bolo pridané veľké uzatvárateľné vrecko na mokré veci. Vďaka odolným materiálom a farebnému dizajnu je tento výrobok ideálny na nasadenie v drsných podmienkach.Budete si želať, aby ste cestovali Či už sa chystáte na misiu alebo len na víkend do lesa, v tejto taške sa budete cítiť ako doma v kúpeľni. Po otvorení objavíte veľké vrecko, do ktorého sa zmestia až tri fľaše s hygienickými potrebami, dve menšie vrecká na zips a praktické zabudované zrkadlo. Zaujímavosťou tohto modelu je veľké vrecko umiestnené pod celou taškou. Je to vodotesné, uzatvárateľné vrecko, do ktorého sa zmestí napríklad mokrý uterák alebo prepotená spodná bielizeň. Taška je vybavená pevnou rukoväťou na lepšie prenášanie a kovovým háčikom na zavesenie.Letami overená kvalitaZnačku Snugpak netreba predstavovať. Spoločnosť, ktorá nesie toto meno, existuje už viac ako 200 rokov a získala si povesť spoločnosti, ktorá kladie dôraz na kvalitu. Rozhodujúcim faktorom je výber použitých materiálov a následné spracovanie na hotový výrobok. Prevažná väčšina produktov sa stále hrdo vyrába v Anglicku, odkiaľ putuje do celého sveta.Výhody, o ktorých by ste mali vedieť: vyrobené z odolného a osvedčeného materiálu kompaktný dizajn dvojcestný zips na troch stranách - plné otváranie udržuje veci v bezpečnej čistote sofistikovaný vreckový systém uzáver na mokré predmety integrované odnímateľné zrkadlo oceľový háčik na jednoduché zavesenie rozmery zrkadla (v x š): 5,2 cm x 2,5 cm rozmery spodnej priehradky (v x š x h): 14,5 cm x 27 cm x 4 cm Brašne a ľadvinky » Ľadvinky, toaletky, organizéry » Toaletná taška Luxury Wash Snugpak ® čierna

Produkt Toaletná taška Luxury Wash Snugpak ® čierna patrí do skupiny produktov Toaletné tašky, je v ponuke značky Pentagon.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Hygienické tašky, vyrába ho značka Pentagon.

Toaletná taška Luxury Wash Snugpak ® čierna - parametre produktu

IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategóriaTašky, Toaletné tašky, Hygienické tašky
ZnačkaPentagon

Toaletná taška Luxury Wash Snugpak ® čierna - história ceny a dostupnosti

Toaletná taška Luxury Wash Snugpak ® čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Toaletná taška Luxury Wash Snugpak ® čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?