Toaletná taška Essential Wash Snugpak® čierna

Toaletná taška Essential Wash Snugpak® čierna

Toaletná taška Essential Wash Snugpak® čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 16,10 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Toaletná taška Essential Wash Snugpak® čierna - popis produktu

Toaletná taška Essential Wash Snugpak® čierna Malá hygienická taška Essential Wash Snugpak je skvelým spoločníkom na cesty pre tých, ktorí majú málo miesta v batohu alebo jednoducho nechcú zbytočne nosiť váhu navyše. To ocení najmä vojenský personál, pre ktorý je hmotnosť a skladovateľnosť dôležitým faktorom pri službe v náročných podmienkach. Ak sa vám táto taška páči, ale chceli by ste niečo viac, napríklad priehradku na mokrý uterák, siahnite po Luxury Wash od Snugpak . Malá zvonku, obrovská vo vnútri Akonáhle ju otvoríte, môžete skutočne oceniť prácu vývojárov Snugpak. V taške sa ukrýva množstvo vychytávok, z ktorých každý fanúšik vojenskej techniky bude skákať radosťou. Na prvý pohľad zaujme systém ukladania jednotlivých vreciek. Je to jedna veľká otvorená priehradka s tromi organizérmi na uloženie fliaš a dvoma menšími vreckami na zips. Zvláštnosťou je zabudované praktické zrkadlo vhodné na kontrolu kvality holenia alebo navádzanie prichádzajúceho vrtuľníka. To všetko sa dá zavesiť na malý háčik. Pre ľahšie prenášanie je výrobok vybavený pevnou rukoväťou. Značku Snugpak netreba dlho predstavovať. Spoločnosť, ktorá nesie toto meno, existuje už viac ako 200 rokov a získala si povesť spoločnosti, ktorá kladie dôraz na kvalitu. Rozhodujúcim faktorom je výber použitých materiálov a následné spracovanie na hotový výrobok. Drvivá väčšina výrobkov sa stále hrdo vyrába v Anglicku, odkiaľ putuje do celého sveta. Výhody, o ktorých by ste mali vedieť : vyrobené z odolného a osvedčeného materiálu kompaktný dizajn dvojcestný zips na troch stranách - plné otváranie udržuje veci v bezpečnej čistote dve samostatné vrecká na zips jedno veľké vrecko s organizérom integrované odnímateľné zrkadlo oceľový háčik na jednoduché zavesenie pojme veľké množstvo, zaberá minimum miesta rozmery zrkadla (v x š): 5,2 cm x 2,5 cm Brašne a ľadvinky » Ľadvinky, toaletky, organizéry » Toaletná taška Essential Wash Snugpak® čierna

Produkt Toaletná taška Essential Wash Snugpak® čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Toaletné tašky, je v ponuke značky Pentagon.

Tento produkt nájdete v skupine Hygienické tašky, vyrába ho značka Pentagon.

Toaletná taška Essential Wash Snugpak® čierna - parametre produktu

IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategóriaTašky, Toaletné tašky, Hygienické tašky
ZnačkaPentagon

Toaletná taška Essential Wash Snugpak® čierna - história ceny a dostupnosti

Toaletná taška Essential Wash Snugpak® čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Toaletná taška Essential Wash Snugpak® čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?