Toaletná súprava RD48778, strieborná

Toaletná súprava RD48778, strieborná

Toaletná súprava RD48778, strieborná

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Toaletná súprava RD48778, strieborná - popis produktu

Strieborná kúpeľňová zostava so vzhľadom drevaS týmto štýlovým toaletným komorníkom máte toaletný papier a toaletnú kefu vždy po ruke - na poličke je miesto aj pre váš smartfón. Či už v kúpeľni alebo na toalete pre hostí, voľne stojacu toaletnú súpravu je možné umiestniť flexibilne a nemusí byť pripevnená na stenu. Moderný dizajn WC stojana zo strieborného kovu a prírodného vzhľadu dreva sa hodí do každej kúpeľne. Vymeniteľná hlavica kefky a odnímateľná plastová nádoba na kefku zaisťujú potrebnú hygienu.Stojanový držiak na toaletný papier s toaletnou kefouPraktická kombinácia držiaka papiera a štetcaÚložný priestor ponúka priestor pre smartfóny atď.Hlava kefky sa dá vymeniť pre väčšiu hygienuOdnímateľná plastová nádoba na WC kefuStabilné postavenie vďaka robustnej základnej doskeMix lesklej striebornej ocele a prírodného vzhľadu drevaIdeálne do kúpeľne alebo na toaletu pre hostíToaletná zostava v detaileVeľkosť V x Š x H: cca 84 x 25 x 30 cmHmotnosť: cca 3,6 kgMateriál: oceľ, MDF, plastFarba: Strieborná, HnedáDetailné rozmery WC setuDržiak WC kefy V x H: cca 13 x 9,5 cmDĺžka WC kefy: cca 33,5 cmHlava kefky V x H: cca 9 x 8,5 cmVnútorný závit D: cca 1 cmŠírka držiaka toaletného papiera: cca 11,5 cmÚložný priestor Š x H: cca 18 x 8 cmrozsah doručenia1x WC set v jednotlivých častiachS montážnym materiálomilustrované pokynyMateriálové zloženie60% ocele30% drevovláknitá doska10% plastuRD 10048778

Produkt Toaletná súprava RD48778, strieborná je možné nájsť medzi produktmi v skupine Strieborné súpravy od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kúpeľňové zostavy, je v ponuke značky RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Toaletná súprava RD48778, strieborná - parametre produktu

Toaletná súprava RD48778, strieborná - história ceny a dostupnosti

Toaletná súprava RD48778, strieborná - ďalšie zaujímavé produkty

Toaletná súprava RD48778, strieborná - ako nakúpiť najvýhodnejšie?