Thule Gauntlet 4.0 MacBook 16

Thule Gauntlet 4.0 MacBook 16" Black

Thule Gauntlet 4.0 MacBook 16

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Thule Gauntlet 4.0 MacBook 16" Black - popis produktu

Akonáhle raz investujete do notebooku, chcete ho čo najviac chrániť pred rozbitím. Taška na MacBook Pro 14' má vysoký stupeň ochrany, tvrdú vonkajšiu stranu a zvýšenú ochranu rohov. Pyšní sa ešte jednou perličkou – na notebooku môžete pracovať bez toho, aby ste ho z tašky vyberali. tvarovaná taška vysoký stupeň ochrany zvýšená ochrana rohov možnosť práce na notebooku bez nutnosti vyberania vnútorné vrecká na káble a príslušenstvo horné ucho a odnímateľný ramenný popruh vhodná na MacBook Pro® 14' alebo iné notebooky s maximálnymi rozmermi 31,3 x 22,1 x 5,0 cm

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tašky, patrí značke Thule, vo farbe ČIERNA, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Produkt Thule Gauntlet 4.0 MacBook 16" Black patrí do skupiny produktov Tašky na notebook, vyrába ho značka Thule, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske aktovky od značky Thule, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho u predajcu Bagalio.sk.

Thule Gauntlet 4.0 MacBook 16" Black - parametre produktu

Thule Gauntlet 4.0 MacBook 16" Black - história ceny a dostupnosti

Thule Gauntlet 4.0 MacBook 16" Black - ďalšie zaujímavé produkty

Thule Gauntlet 4.0 MacBook 16" Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?