Thule Crossover 2 Travel Organizer Black

Thule Crossover 2 Travel Organizer Black

Thule Crossover 2 Travel Organizer Black

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Thule Crossover 2 Travel Organizer Black - popis produktu

Každý doklad, kartička alebo kábel má svoje miesto. V organizéri je skrytá odnímateľná cestovná peňaženka, ktorá chráni pred prenikaním signálu rádiofrekvenčnej identifikácie a pred neautorizovaným čítaním bezkontaktných kariet, a veľa menších kapsičiek a vreciek na mobilný telefón, nabíjačku alebo aj pútko na pero. Vonkajší popruh umožňuje pripnutie na batoh alebo karabínu na kľúče. cestovná peňaženka a zakladač na elektroniku odnímateľné magnetické vrecko uzatvárateľná vložka chrániaca pred prenikaním signálu rádiofrekvenčnej identifikácie a pred neautorizovaným čítaním bezkontaktných kariet elastické RFID vrecká na karty vonkajší popruh pútko na pero zatváranie na zips

Produkt Thule Crossover 2 Travel Organizer Black patrí do skupiny produktov Cestovné tašky, je v ponuke značky Thule, vo farbe ČIERNA v ponuke e-shopu Bagalio.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Puzdrá na doklady, vyrába ho značka Thule, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Produkt Thule Crossover 2 Travel Organizer Black patrí do skupiny produktov Cestovné organizéry, je v ponuke značky Thule, vo farbe ČIERNA, v ponuke predajcu Bagalio.sk.

Thule Crossover 2 Travel Organizer Black - parametre produktu

Thule Crossover 2 Travel Organizer Black - história ceny a dostupnosti

Thule Crossover 2 Travel Organizer Black - ďalšie zaujímavé produkty

Thule Crossover 2 Travel Organizer Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?