Thule Crossover 2 Convertible Carry On Forest Night

Thule Crossover 2 Convertible Carry On Forest Night

Thule Crossover 2 Convertible Carry On Forest Night

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 249,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Thule Crossover 2 Convertible Carry On Forest Night - popis produktu

Jednoduchá manipulácia, všetky veci na jednom mieste a v bezpečí a množstvo väčších a menších vreciek – presne tieto charakteristiky spĺňa palubná batožina Crossover 2 Convertible Carry On. Ramenné popruhy jednoducho skryjete a pripnete batožinu na kufor alebo uložíte do priehradiek nad sedadlami. Vrecko odrážajúce RFID žiarenie ochráni osobné údaje a dáta na platobných kartách, pretože bráni bezkontaktnému prečítaniu chúlostivých dát. Čo viac si počas cestovania na dovolenku, alebo len na krátku pracovnú cestu priať? možnosť otvorenia na dve polovice veľký a priestranný hlavný oddiel dve vnútorné sieťované vrecká čalúnené vrecko na notebook dve malé vrecká na zips predné vrecko na dokumenty alebo cennosti možnosť premeny z tašky cez rameno na batoh s ukrytými popruhmi odnímateľný čalúnený ramenný popruh vrecko zabraňujúce RFID žiareniu patentovaný oddiel SafeZone chrániaci cennosti pred rozbitím možnosť pripevnenia na rukoväť kufra materiál odolný proti opotrebovaniu vystúpené ochranné lišty a zipsy YKK horná, bočná a spodná rukoväť

Tento produkt nájdete v skupine Kufre do lietadla, patrí pod značku Thule, farebné prevedenie je zelená, v ponuke predajcu Bagalio.sk.

Produkt Thule Crossover 2 Convertible Carry On Forest Night patrí do skupiny produktov Malé palubné kufre do lietadla, patrí pod značku Thule, farebný variant je zelená v ponuke e-shopu Bagalio.sk.

Thule Crossover 2 Convertible Carry On Forest Night - parametre produktu

Thule Crossover 2 Convertible Carry On Forest Night - história ceny a dostupnosti

Thule Crossover 2 Convertible Carry On Forest Night - ďalšie zaujímavé produkty

Thule Crossover 2 Convertible Carry On Forest Night - ako nakúpiť najvýhodnejšie?