Thule Chasm L 90 l Black

Thule Chasm L 90 l Black

Thule Chasm L 90 l Black

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 179,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Thule Chasm L 90 l Black - popis produktu

Cestovná taška Chasm vyniká svojou premyslenosťou a multifunkčnosťou. Môžete ju nosiť buď klasicky na jednom popruhu cez rameno, alebo si pripnúť dva popruhy a tašku rýchlo premeniť na pohodlný batoh. Nepremokavý a pevný materiál spoľahlivo ochráni vaše veci pred dažďom a poveternostnými vplyvmi pri každodenných presunoch, športu aj na cestách. Všetky vrecká a úložný priestor sú navrhnuté tak, aby boli kedykoľvek ľahko prístupné. široké veko zaisťuje pohodlné balenia aj prístup k obsahu možno nosiť ako tašku cez rameno, alebo ako batoh všetky popruhy je možné oddeliť a uložiť do vrecka, ak sa práve nepoužívajú vonkajšie sťahovacie popruhy zafixujú obsah, takže sa nepresunie dole pri nosení na chrbte hlavné madlá možno prakticky upnúť po stranách, aby neprekážali nepremokavý, veľmi odolný materiál vystužené dno dokonale chráni náklad zospodu vonkajšie vrecko na zips pre uloženie menších predmetov, ktoré potrebujete mať neustále po ruke bočné madlá na oboch stranách pre ľahké prenášanie a manipuláciu vnútorné sieťové vrecká na zips pre prehľadné usporiadanie obsahu celú tašku možno zložiť do veľmi malého praktického balenia, pre uskladnenie, alebo získanie dodatočného úložného priestoru na cestách ochrana proti krádeži vďaka uzamykacím jazdcom zipsov (zámky sa predávajú samostatne) neobsahuje zdravotne škodlivé ftaláty

Produkt Thule Chasm L 90 l Black je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cestovné tašky, je v ponuke značky Thule, vo farbe ČIERNA v ponuke e-shopu Bagalio.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Športové tašky, patrí pod značku Thule, vo farbe ČIERNA, v ponuke predajcu Bagalio.sk.

Thule Chasm L 90 l Black - parametre produktu

Farbačierna
KategóriaTašky, Cestovné tašky, Športové tašky
ZnačkaThule
FarbaČIERNA
E-shopBagalio.sk

Thule Chasm L 90 l Black - história ceny a dostupnosti

Thule Chasm L 90 l Black - ďalšie zaujímavé produkty

Thule Chasm L 90 l Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?