Teva Hurricane XLT2 fialová

Teva Hurricane XLT2 fialová

Teva Hurricane XLT2 fialová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Teva Hurricane XLT2 fialová - popis produktu

Sandále Teva Hurricane XLT2 fialová:Sandále Teva Hurricane XLT2Sandále Teva Hurricane XLT2 sú určené pre ženy, ktoré hľadajú multifunkčnú obuv v športovom dizajne. Najvyššie pohodlie vám poskytnú v ľahkom teréne, nemusíte sa však s nimi báť vyraziť na túru aj do prírody.Teva Hurricane XLT2 znesú aj voduPolyesterová páskovina si ľahko poradí aj s vodou a rýchlo schne. Otvorená špička sandálov Teva Hurricane XLT2navyše vodu nezadržuje. Antimikrobiálna úprava Microban zink potom udržuje chodidlá svieže. Pohodlie pri každom krokuPenová medzipodrážka EVA zaistí ľahké odpruženie a tým aj pohodlie pri každom vašom kroku, k čomu prispieva aj čalúnená päta. Chôdza po meste aj v prírode tak bude v sandáloch Teva Hurricane XLT2 skutočne komfortná.Skvelá trakcia na chodníku aj lesnej cestičkeChodník, cesty, kamienky či lesná cestička – žiadny z týchto povrchov nebude pre sandále prekážkou vďaka odolnej podrážke Rugged Durabrasion Rubber, ktorá zaručí skvelú trakciu. Nylonový prvok navyše ešte viac uľahčuje chôdzu v nerovnom teréne. Sandále Teva sú ideálne na šport aj do prírodyPerfektné upevnenie sandálov na chodidlách umožní patentovaný systém s nastaviteľným zapínaním. Sandále Teva ponúkajú znamenité pohodlie pri všetkých outdoorových aktivitách v ľahkom teréne. Kľúčové vlastnosti sandálov Teva Hurricane XLT2Dámske sandále Teva Hurricane XLT2 do ľahkého terénuTvorené polyesterovou páskovinouMedzipodrážka EVA na ľahké odpruženieČalúnená päta na ešte väčšie pohodlieOdolná gumová podošva sa vyznačuje vysokou trakciouSandále Teva Hurricane XLT2 s patentovaným upínacím systémomFarebné vyhotovenie: fialové

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámska obuv, patrí pod značku Teva v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Teva Hurricane XLT2 fialová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske sandále, je v ponuke značky Teva v ponuke e-shopu Alza.sk.

Teva Hurricane XLT2 fialová - parametre produktu

Teva Hurricane XLT2 fialová - história ceny a dostupnosti

Teva Hurricane XLT2 fialová - ďalšie zaujímavé produkty

Teva Hurricane XLT2 fialová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?