Kinekus Odšťavovač, lis VITAMINO, multifunkčný

Kinekus Odšťavovač, lis VITAMINO, multifunkčný

Kinekus Odšťavovač, lis VITAMINO, multifunkčný

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 8,20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kinekus Odšťavovač, lis VITAMINO, multifunkčný - popis produktu

Odšťavovač TESCOMA Odšťavňovač VITAMINO, multifunkčný:S Tescoma odšťavovačom Vitamino jednoducho a šetrne vytlačíme čerstvú šťavu z pomarančov, citrónov, limetiek aj grepov. Kvalitné plastové vyhotovenie odšťavovača Vitamino zaručuje vysokú odolnosť materiálu. Odšťavovač Tescoma obsahuje dve vymeniteľné hlavice a možno ho bez problémov umyť v umývačke riadu. Čerstvú ovocnú šťavu si teraz môžete u vás doma pripraviť rýchlosťou blesku! Kľúčové vlastnosti TESCOMA odšťavovača VitaminoOdolný materiál zvyšujúci životnosť výrobkuŠetrný voči citrusovým plodomOdšťavovač Vitamino obsahuje dve rôzne hlaviceMožno umývať v umývačke riaduJednoduchá manipulácia

Plastové odštavovace sú voči citrusovým plodom šetrné, ovocná štava nemení chut ani vônu a zostáva dlhšie svieža. Vynikajúci na ľahké odšťavovanie pomarančov, citrónov, limetiek aj grepov, s dvoma rôznymi odšťavovacími hlavicami. Na zachovanie maximálnej nutričnej hodnoty pripravenú ovocnú šťavu čo najskôr spotrebujte. Vyrobené z prvotriedneho odolného plastu, vhodné do chladničky, vhodné do umývačky. 3 roky záruka.

Tento produkt nájdete v skupine Ovocné šťavy od značky Kinekus, Tescoma, VITAMINO, farebné prevedenie je žltá, nájdete ho u predajcu Alza.sk, Kinekus.sk, Tescoma.sk, Profikuchar.sk, 4home.sk.

Produkt Kinekus Odšťavovač, lis VITAMINO, multifunkčný patrí do skupiny produktov Lisy na citrusy od značky Kinekus, Tescoma, VITAMINO, farebné prevedenie je žltá, nájdete ho u predajcu Alza.sk, Kinekus.sk, Tescoma.sk, Profikuchar.sk, 4home.sk.

Produkt Kinekus Odšťavovač, lis VITAMINO, multifunkčný má priradený EAN kód 8595028444384.

Kinekus Odšťavovač, lis VITAMINO, multifunkčný - parametre produktu

Kinekus Odšťavovač, lis VITAMINO, multifunkčný - video produktu

Kinekus Odšťavovač, lis VITAMINO, multifunkčný - história ceny a dostupnosti

Kinekus Odšťavovač, lis VITAMINO, multifunkčný - ďalšie zaujímavé produkty

Kinekus Odšťavovač, lis VITAMINO, multifunkčný - ako nakúpiť najvýhodnejšie?