Ručný odšťavovač s nadstavcami, RD21721

Ručný odšťavovač s nadstavcami, RD21721

Ručný odšťavovač s nadstavcami, RD21721

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 134,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ručný odšťavovač s nadstavcami, RD21721 - popis produktu

Ručný odšťavovač - multifunkčný kuchynský pomocníkVychutnajte si ovocnú šťavu bez semien a dužiny s odšťavovačom. Manuálny žmýkač na pomaranč sa ľahko používa vďaka páke. Lis na citrusy je vhodný aj na iné ovocie a zeleninu: vďaka dvom extra nadstavcom, ktoré možno rýchlo vymeniť a naskrutkovať. Urobte si vlastné hranolky alebo si ušetrite starosti s zbavovaním jabĺk a krájaním jabĺk. Strieborný lis je stabilný a bezpečný vďaka svojej hmotnosti a prídavným prísavkám. Ručný je nielen praktický, ale aj užitočný doplnok do kuchyne.Profesionálny ručný odšťavovačOchrana proti poškriabaniu: pogumované nožičkyPevné držanie: Ťažký materiál s prísavkamiJednoduché odšťavovanie vďaka pákovej funkciiGumová podložka pre bezpečné umiestnenie plavidlaNástavce sú vhodné do umývačky riaduVhodné na zber: 1,5 l odmerka, sklo do výšky 28 cm3v1: odšťavovač, krájač jabĺk a rezač čipovideálny bar pre fanúšikov džúsov, hobby kuchárov a reštauráciíPoložte citrusové plody reznou stranou nadol a použiteNa pomaranče, citróny, limetky, mandarínky a klementínkyPre jedlá bohaté na vitamíny, koktaily, ako aj prísady na varenie a pečenieZemiaky, uhorky, jablká nakrájajte mrkvou nástavcaPákový odšťavovač na prvý pohľadMateriál: pevná oceľ, liatinaOchrana rukoväte a podložka z PPFarba: Strieborná škvrnitá, tepaný povrchLis na ovocie V x Š x V: cca 47,5 x 17,5 x 40,5 cmĎalšie podrobnosti o ručnom odšťavovačiVýška s vysunutou pákou cca 78 cmLisovací podstavec V x Š x V: cca 6 x 13 x 13 cmKus jablka na priehradku ŠxH: cca 1-3 x 3cmZemiaková tyčinka na priehradku ŠxH: cca 1,3 x 1,3 cmHmotnosť: 6,1 kgrozsah doručenia1x ručný odšťavovač1 x Nástavec na kraji hranoliek1 x nástavec na krájač na jablkoRD 10021721

Produkt Ručný odšťavovač s nadstavcami, RD21721 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Ovocné šťavy od značky RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Ručný odšťavovač s nadstavcami, RD21721 - parametre produktu

Ručný odšťavovač s nadstavcami, RD21721 - história ceny a dostupnosti

Ručný odšťavovač s nadstavcami, RD21721 - ďalšie zaujímavé produkty

Ručný odšťavovač s nadstavcami, RD21721 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?