TESCOMA obojstranný odkvapkávač CLEAN KIT

TESCOMA obojstranný odkvapkávač CLEAN KIT

TESCOMA obojstranný odkvapkávač CLEAN KIT

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 10,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TESCOMA obojstranný odkvapkávač CLEAN KIT - popis produktu

Odkvapkávač na riad TESCOMA Odkvapkávač na riad CLEAN KIT:Odkvapkávač na riad Tescoma CLEAN KIT sa bude hodiť do akejkoľvek domácnosti. Ak potrebujete nechať uschnúť umyté hrnčeky, panvice alebo hrnce, riad stačí položiť na túto špeciálnu obojstrannú podložku. Na jednej strane je vysoký okraj, ktorý zamedzuje pretečeniu vody, a na druhej je vybraný okraj, ktorý pomáha smerovať kvapkajúcu vodu do drezu.Kľúčové vlastnosti odkvapkávača Tescoma CLEAN KITKvalitný odkvapkávač TESCOMA na riadOdkvapkávač je vyrobený z kvalitného plastuMožnosť obojstranného použitiaVhodný do umývačkyDoplňujúce informácie:Materiál:plastRozmery (d × š × v):44,5 × 32 × 2 cm

Odkvapkávač na riad CLEAN KIT môžete umiestniť na ľubovoľné miesto na linke alebo hneď vedľa kuchynského drezu. Jedna strana má po obvode vysoký okraj, ktorý zabráni vytečeniu zhromaždenej vody z odkvapávača. Druhá strana má na bočnej strane hlboký výrez, ktorým voda z umytého riadu steká po šikmom dne priamo do drezu.

Vynikajúci na odkladanie a sušenie umytého riadu. Obojstranný, vhodný na umiestnenie k drezom s nízkym okrajom alebo ako klasický odkvapkávač. Vyrobený z prvotriedneho odolného plastu, vhodný do umývačky. 3 roky záruka.

Produkt TESCOMA obojstranný odkvapkávač CLEAN KIT je možné nájsť medzi produktmi v skupine Odkvapkávače na riad, patrí pod značku CLEAN KIT, Tescoma, farebné prevedenie je biela, nájdete ho v e-shope Tescoma.sk, AndreaShop.sk, Alza.sk, 4home.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Odkvapkávače riadu od značky CLEAN KIT, Tescoma, farebná verzia je biela v ponuke e-shopu Tescoma.sk, AndreaShop.sk, Alza.sk, 4home.sk.

Produkt TESCOMA obojstranný odkvapkávač CLEAN KIT má EAN kód 8595028489590.

TESCOMA obojstranný odkvapkávač CLEAN KIT - parametre produktu

TESCOMA obojstranný odkvapkávač CLEAN KIT - história ceny a dostupnosti

TESCOMA obojstranný odkvapkávač CLEAN KIT - ďalšie zaujímavé produkty

TESCOMA obojstranný odkvapkávač CLEAN KIT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?