TEREZIA ČAGA + REISHI a RAKYTNÍK 60 ks

TEREZIA ČAGA + REISHI a RAKYTNÍK 60 ks

TEREZIA ČAGA + REISHI a RAKYTNÍK 60 ks

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 17,45 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TEREZIA ČAGA + REISHI a RAKYTNÍK 60 ks - popis produktu

Výživový doplnok vo forme kapsúl obsahuje zdraviu prospešné huby čagu a reishi, rastlinu rakytník rašetliakový a antioxidant vitamín E.

  • Čaga je vzácna drevokazná huba, rastúca na brezách na Sibíri. Je bohatá na bioaktivne látky, predovšetkým polysacharidy (betaglukany) a enzým superoxiddismutázu (SOD).
  • Vitamín E prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom.

Použitie:

1 kapsula 2x denne pred jedlom. Kapsula sa prehltne celá a zapije vodou alebo sa rozdelí a obsah sa nasype do jedla alebo do vody. Je možné užívať podľa potreby aj dlhodobo.

Upozornenie:

Nie je vhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Uchovávať mimo dosahu malých detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa používať ako náhrada vyváženej a rozmanitej stravy a zdravého životného štýlu. Uchovávať v suchu do 25 ° C. Kapsulu spotrebovať ihneď po vybraní z blistra. Vhodné pre celiatikov. Nepoužívať pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prípravku.

Zloženie:

1 kapsula obsahuje 330 mg zmesi ČAGA + REISHI a RAKYTNÍK [rezavec šikmý/ čaga (Inonotus obliquus) 150 mg, sušené huby reishi (Ganoderma lucidum) 100 mg, sušené plody rakytníka rašetliakového (Hippophae rhamnoides), vitamín E (d-alpha tokoferyl acetát)].

Obal kapsule: želatina.

TEREZIA ČAGA + REISHI a RAKYTNÍK 60 ks - história ceny a dostupnosti

TEREZIA ČAGA + REISHI a RAKYTNÍK 60 ks - ďalšie zaujímavé produkty

TEREZIA ČAGA + REISHI a RAKYTNÍK 60 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?