Teplovzdušný ventilátor Rohnson R-8064 Genius Wi-Fi

Teplovzdušný ventilátor Rohnson R-8064 Genius Wi-Fi

Teplovzdušný ventilátor Rohnson R-8064 Genius Wi-Fi

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Teplovzdušný ventilátor Rohnson R-8064 Genius Wi-Fi - popis produktu

Digitálny teplovzdušný ventilátor Rohnson R-8064 vám umožní vyhriať alebo vychladiť miestnosť presne podľa vašich potrieb. Tento model má   kompaktná veľkosť 25,5 × 17 × 17 cm a nenápadný dizajn , ktorý bez problému zapadne do okolitého priestoru. Teplotu je možné nastaviť v rozmedzí od 16 do 37 °C . 3 stupne výkonu Zariadenie má   príkon 2 000 W a 3 stupne vykurovacieho výkonu , z ktorých každý disponuje vlastnou svetelnou indikáciou. Nízky stupeň (1 000 W) má zelený indikátor, vysoký výkon (2 000 W) je červený. Modrou ikonkou je označený   studený vzduch , ktorý oceníte predovšetkým v horúcich letných mesiacoch. Pre rovnomernú distribúciu tepla je ventilátor vybavený   funkciou oscilácie o 70 ° . Komfortné použitie K dispozícii vám bude   ovládací panel, diaľkový ovládač a mobilné aplikácie Rohnson , s pomocou ktorých je možné jednoducho nastaviť požadovanú teplotu. Vybrané hodnoty si môžete skontrolovať na   LED displeji . Iste oceníte tiež   denný časovač od 1 do 24 hodín . V mobilnej aplikácii je dostupný týždenný časovač . Kľúčové vlastnosti Ponúka   funkciu ohrevu aj chladenia   v rozsahu 16 – 37 °C 3 stupne výkonu   s farebnými indikátormi Možnosť   oscilácia s rozsahom 70° Jednoduché nastavenie   vďaka diaľkovému ovládaču, aplikácii a termostatu Denný časovač   od 1 do 24 hodín Príkon:   2 000 W Nízky výkon: 1 000 W   so zelenou indikáciou Vysoký výkon: 2000 W   s červenou indikáciou Digitálne   nastavenie teploty: 16-37 °C PTC vykurovacie články Nastavenie pomocou   ovládacieho panelu Diaľkové ovládanie Smart aplikácie Rohnson LED displej   s ukazovateľom aktuálnej a nastavenej teploty Časovač : 1-24 hodín Studený vzduch   s modrou indikáciou Svetelné indikácie pre   3 rôzne nastavenia vykurovacieho výkonu 70° oscilácia   pre rovnomernú distribúciu tepla Bezpečnostné   poistka proti prehriatiu a   ochrana pri prevrátení Tichá prevádzka   a ľahká manipulácia

Produkt Teplovzdušný ventilátor Rohnson R-8064 Genius Wi-Fi je možné nájsť medzi produktmi v skupine Teplovzdušné ventilátory, patrí pod značku Rohnson.

Teplovzdušný ventilátor Rohnson R-8064 Genius Wi-Fi - parametre produktu

Teplovzdušný ventilátor Rohnson R-8064 Genius Wi-Fi - história ceny a dostupnosti

Teplovzdušný ventilátor Rohnson R-8064 Genius Wi-Fi - ďalšie zaujímavé produkty

Teplovzdušný ventilátor Rohnson R-8064 Genius Wi-Fi - ako nakúpiť najvýhodnejšie?