Toaletný papier TENTO Ellegance Cool Aqua 3V 24ks

Toaletný papier TENTO Ellegance Cool Aqua 3V 24ks

Toaletný papier TENTO Ellegance Cool Aqua 3V 24ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Toaletný papier TENTO Ellegance Cool Aqua 3V 24ks - popis produktu

Toaletný papier TENTO Ellegance Blue Decor (24 ks):Tento Cool Aqua je vysoko kvalitný 3vrstvový toaletný papier s príjemnou vôňou mora as decentnou potlačou. Je extra mäkký a šetrný, takže je vhodný aj pre citlivú pokožku. Vyrába sa zo 100% celulózy pomocou ekologickej vodnej energie, a tak s ním nielen získate komfort pre seba a svojich najbližších, ale navyše podporíte životné prostredie. Balenie obsahuje celkom 24 rolí.Kľúčové vlastnostiToaletný papier Tento Cool AquaTrojvrstvovýPríjemná vôňa moraJemáý potlačMäkký a šetrnýVyrobený zo 100% celulózy, šetrný k životnému prostrediuVýhodné balenie o 24 kusoch

TOALETNÝ PAPIER TENTO . ELLEGANCE COOL AQUA . BIELY TROJVRSTVOVÝ TOALETNÝ PAPIER S ELEGANTNÝM DIZAJNOM . Tento Ellegance Cool Aqua je 3-vrstvový biely toaletný papier vysokej kvality. Jeho elegantná a jemne dekoratívna potlač pozdvihne

Produkt Toaletný papier TENTO Ellegance Cool Aqua 3V 24ks patrí do skupiny produktov Toaletný papier, je v ponuke značky Ostatní, TENTO.

Tento produkt nájdete v skupine Papierové utierky, vyrába ho značka Ostatní, TENTO.

Produkt Toaletný papier TENTO Ellegance Cool Aqua 3V 24ks patrí do skupiny produktov Hygienické potreby, patrí značke Ostatní, TENTO.

Produkt Toaletný papier TENTO Ellegance Cool Aqua 3V 24ks je označený EAN kódom 6414301007486.

Toaletný papier TENTO Ellegance Cool Aqua 3V 24ks - parametre produktu

Toaletný papier TENTO Ellegance Cool Aqua 3V 24ks - história ceny a dostupnosti

Toaletný papier TENTO Ellegance Cool Aqua 3V 24ks - ďalšie zaujímavé produkty

Toaletný papier TENTO Ellegance Cool Aqua 3V 24ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?