Temtex tape Classic béžový 2 x 2,5 cm

Temtex tape Classic béžový 2 x 2,5 cm

Temtex tape Classic béžový 2 x 2,5 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 10,09 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Temtex tape Classic béžový 2 x 2,5 cm - popis produktu

Tejp Temtex tape Classic béžový 2 x 2,5 cm:Poranený či bolestivý sval a kĺb vám perfektne zafixuje táto bavlnená pružná páska s maximálnou lepivosťou. Použité hypoalergénne lepidlo je vhodné aj pre deti a osoby s citlivou kožou.Poranený či bolestivý sval a kĺb vám perfektne zafixuje táto bavlnená pružná páska s maximálnou lepivosťou. Použité hypoalergénne lepidlo je vhodné aj pre deti a osoby s citlivou kožou. Po správnom nalepení vydrží na koži niekoľko dní. Odstraňuje bolesť, aktivuje oslabené svaly, stabilizuje kĺby, podporuje hojenie a odstraňuje opuchy a modriny. Pozitívnych účinkov má nespočetné množstvo. tejp používa veľa vrcholových športovcov vrátane Slovenskej olympijskej reprezentácie. Farba béžová. Šírka 2 × 2,5 cm, dĺžka 5 m.Kľúčové vlastnostiTejpClassic béžovýBavlnená páska s maximálnou lepivosťouHypoalergénne lepidlo vhodné aj pre deti a citlivú kožuElasticita 160%Neobsahuje latexVydrží niekoľko dní aj pri sprchovaní a plávaníOdstraňuje bolesťStabilizuje kĺbyAktivuje oslabené svalyPodporuje hojenieOdstraňuje opuchy a modrinyPoužívané aj Českú olympijskou reprezentáciouŠírka 2 × 2,5 cmDĺžka 5 m Mimoriadne vlastnostiElastická páska vyrábaná v rôznych farbách, ktorá je schopná sa natiahnuť aj zmrštiť, je stále viac obľúbená. Ich váha aj hrúbka sa dá ľahko prirovnať k ľudskej koži. Pre jej mimoriadne vlastnosti nachádza uplatnenie nielen pri športe, ale aj vo fyzioterapii, neurológii, ortopédii, ergoterapii a ďalších lekárskych odboroch. Vysoká hustota bavlnených vlákien a kvalita použitých polymérov zaisťujú elasticitu až 160%. Neobsahuje ani latex, ktorý je častým zdrojom alergií a kožných vyrážok. Špičkové tejpovacie pásky značky TEMTEX sa vyrábajú v Južnej Kórei už od roku 1995. Obľúbenosť si našli u väčšiny vrcholových športovcov.   Aplikácia tejpuAby bola zaistená maximálna účinnosť tejpu musí sa aplikovať vždy na čistú, suchú a oholenú pokožku. Lepí sa vždy na pretiahnutú oblasť. Po uvoľnení by sa pri správnej aplikácii mala páska zvrásniť. Po nanesení ju dlaňou zažehlíme a už neprelepujeme. Pod tejpom vzniká zvýšená cirkulácia a látková výmena.   

Produkt Temtex tape Classic béžový 2 x 2,5 cm patrí do skupiny produktov Tejpovacie pásky, patrí pod značku Temtex, v ponuke predajcu Alza.sk.

Temtex tape Classic béžový 2 x 2,5 cm - parametre produktu

KategóriaTejpy, Tejpovacie pásky
ZnačkaTemtex
E-shopAlza.sk

Temtex tape Classic béžový 2 x 2,5 cm - história ceny a dostupnosti

Temtex tape Classic béžový 2 x 2,5 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Temtex tape Classic béžový 2 x 2,5 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?