Tempo Kondela Kuchynská linka Provance Provance: Spodná skrinka D60ZK na vstavané spotrebiče  - 60x82x47 cm

Tempo Kondela Kuchynská linka Provance Provance: Spodná skrinka D60ZK na vstavané spotrebiče - 60x82x47 cm

Tempo Kondela Kuchynská linka Provance Provance: Spodná skrinka D60ZK na vstavané spotrebiče  - 60x82x47 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tempo Kondela Kuchynská linka Provance Provance: Spodná skrinka D60ZK na vstavané spotrebiče - 60x82x47 cm - popis produktu

Štýlová kuchynská linka PROVANCE je navrhnutá v trendovom vidieckom štýle, ktorý sa z roka na rok teší čoraz väčšej obľube. Kuchynská linka Provance je sektorová kolekcia, z ktorej si vytvoríte dokonalú kuchyňu, ktorá bude sršať premysleným a veľmi precíznym dojmom. Táto krásna vidiecka kuchynská linka pôsobí veľmi elegantne a to najmä vďaka jemnému farebnému prevedeniu borovica andersen. Korpus kuchynskej linky tvorí vkusné biele farebné prevedenie. Dominantným prvkom kuchynskej linky Provance sú úchytky plastové ( tvrdený plast ), ktoré kuchyni dodajú neodolateľný šmrnc. 

  • ceny sektorových skriniek sú uvedené bez pracovnej dosky a bez spodnej soklovej lišty 
  • sektorové skrinky sú dodávané bez pracovných dosiek 

 

Farebné prevedenie: Korpus - biela matná / dvierka - borovica andersen Materiál: DTD laminovaná / lišty MDF 

Upozornenie: Váš monitor a tlačiareň nemusia zobrazovať farby také, aké sú v skutočnosti. Na sklá sa nevzťahuje reklamácia, je potrebné si ich skontrolovať pri preberaní tovaru!

Tento produkt nájdete v skupine Kuchynské skrinky, vyrába ho značka Tempo Kondela, nájdete ho v e-shope Mojnabytok.sk.

Produkt Tempo Kondela Kuchynská linka Provance Provance: Spodná skrinka D60ZK na vstavané spotrebiče - 60x82x47 cm patrí do skupiny produktov Kuchynské linky, je v ponuke značky Tempo Kondela v ponuke e-shopu Mojnabytok.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kuchynské spotrebiče, patrí pod značku Tempo Kondela, nájdete ho v e-shope Mojnabytok.sk.

Tempo Kondela Kuchynská linka Provance Provance: Spodná skrinka D60ZK na vstavané spotrebiče - 60x82x47 cm - parametre produktu

ProvanceSpodná skrinka D60ZK na vstavané spotrebiče - 60x82x47 cm
MiestnosťKuchyňa
KategóriaNábytok, Kuchynské skrinky, Kuchynské linky, Kuchynské spotrebiče, Vstavané spotrebiče
ZnačkaTempo Kondela
E-shopMojnabytok.sk

Tempo Kondela Kuchynská linka Provance Provance: Spodná skrinka D60ZK na vstavané spotrebiče - 60x82x47 cm - história ceny a dostupnosti

Tempo Kondela Kuchynská linka Provance Provance: Spodná skrinka D60ZK na vstavané spotrebiče - 60x82x47 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Tempo Kondela Kuchynská linka Provance Provance: Spodná skrinka D60ZK na vstavané spotrebiče - 60x82x47 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?