Telové hydratačné mlieko 12% urea Keratolin Biotrade 10ml vzorka

Telové hydratačné mlieko 12% urea Keratolin Biotrade 10ml vzorka

Telové hydratačné mlieko 12% urea Keratolin Biotrade 10ml vzorka

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Telové hydratačné mlieko 12% urea Keratolin Biotrade 10ml vzorka - popis produktu

Telové hydratačné mlieko 12% urea Keratolin Biotrade 10ml vzorka Telové mlieko s 12% ureou má hydratačný účinok a je vhodné pre veľmi suchú, svrbivú a šupinatú pokožku tela. Poskytuje každodennú hydratáciu, ktorá zvyšuje obsah vody v epiderme. Pri dlhodobom používaní chráni a zachováva prirodzenú vodno-lipidovú ochrannú bariéru pokožky, obnovuje pohodlie a hydratuje. Najlepšie používať po kúpaní alebo opaľovaní a je vhodné na každodenné použitie pre deti aj dospelých. Rýchlo sa vstrebe a nezanecháva mastnú alebo lepkavú vrstvu. Vhodné pre: Veľmi suchú, napnutú, šupinatú a svrbivú pokožku tela. Každodenné použitie. Po kúpaní. Hydratáciu po opaľovaní D. Doplnkovú starostlivosť o pokožku počas terapie atopického dermatitídy. Účinok: Intenzívne hydratuje a neustále reguluje obsah vody v pokožke. Pomáha odstraňovať odumreté bunky. Uľavuje od svrbenia. Zanecháva pokožku jemnú a hladkú. Ako používať: Každodenne nanášajte masírovaním mlieka jemne po celom tele. Osobitne účinné po kúpaní. Môže sa aplikovať častejšie na miesta s akútnou suchosťou alebo svrbením. Aktívne zložky: Urea 12% - silný hydratačný účinok a jemný exfoliačný účinok Glycerín - zjemňuje, hydratuje a zvyšuje pružnosť pokožky; chráni ju pred vysúšaním a zvyšuje jej ochrannú funkciu

Produkt Telové hydratačné mlieko 12% urea Keratolin Biotrade 10ml vzorka patrí do skupiny produktov Telové mlieko, patrí značke BioTrade, nájdete ho v e-shope Bioruza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Telové mlieka, patrí značke BioTrade, nájdete ho v e-shope Bioruza.sk.

Telové hydratačné mlieko 12% urea Keratolin Biotrade 10ml vzorka - parametre produktu

Telové hydratačné mlieko 12% urea Keratolin Biotrade 10ml vzorka - história ceny a dostupnosti

Telové hydratačné mlieko 12% urea Keratolin Biotrade 10ml vzorka - ďalšie zaujímavé produkty

Telové hydratačné mlieko 12% urea Keratolin Biotrade 10ml vzorka - ako nakúpiť najvýhodnejšie?