Tejpy.cz - prírodný odmasťovač a čistič pokožky

Tejpy.cz - prírodný odmasťovač a čistič pokožky

Tejpy.cz - prírodný odmasťovač a čistič pokožky

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tejpy.cz - prírodný odmasťovač a čistič pokožky - popis produktu

Čistič Tejpy.cz - prírodný odmasťovač a čistič pokožky:Čistiaci sprej Tejpy.cz je roztok vhodný na ošetrenie pokožky pred tejpovaním. Sprej je šetrný k pokožke a svojim účinkom zlepšuje priľnavosť tejpu. Roztok obsahuje extrakt Nechtíka lekárskeho a Panthenol s upokojujúcimi účinkami.Roztok vhodný na ošetrenie pokožky pred tejpovaním. Je šetrný k pokožke a svojím účinkom zlepšuje priľnavosť tejpu. Roztok obsahuje extrakt nechtíka lekárskeho a panthenol s upokojujúcimi účinkami.Kľúčové vlastnostiPraktický ručný sprejZlepšuje priľnavosť tejpuUpozornenie!Pozor, horľavina!Chráňte oči, sliznice a otvorené rany.ZloženieAlcohol denat., Aqua, Calendula Officinalis, Flower Extract, Glycerín, Panthenol, Niacínamid, Rutín, Bioflavonoids, Biotín, Parfum

Produkt Tejpy.cz - prírodný odmasťovač a čistič pokožky je možné nájsť medzi produktmi v skupine Lepidlá v spreji, patrí pod značku Tejpy.cz.

Tejpy.cz - prírodný odmasťovač a čistič pokožky - parametre produktu

Tejpy.cz - prírodný odmasťovač a čistič pokožky - história ceny a dostupnosti

Tejpy.cz - prírodný odmasťovač a čistič pokožky - ďalšie zaujímavé produkty

Tejpy.cz - prírodný odmasťovač a čistič pokožky - ako nakúpiť najvýhodnejšie?