Technický úložný box KARIBU 87x74x121 cm Dekorhome

Technický úložný box KARIBU 87x74x121 cm Dekorhome

Technický úložný box KARIBU 87x74x121 cm Dekorhome

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 571,70 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Technický úložný box KARIBU 87x74x121 cm Dekorhome - popis produktu

Technický box KARIBU pre umiestnenie bazénových doplnkov a potrieb. Tlakovo impregnované drevo. Steny sú predmontované v podobe stenových dosiek. Jednoduchá montáž.Farba:prírodná hnedáMateriál:masívne tlakovo impregnované drevoRozmery vonkajšie:šírka: 87 cmhĺbka: 74 cmvýška: 121 cmSkladovanie pred montážou:Pozor, balík s materiálom nie je vodotesný. Folie chráni drevo iba proti znečisteniu. Skladujte preto stavebné sadu až do konečnej montáže v suchu, nie priamo položenú na zemi, chránenú proti vplyvom počasia (vlhkosť, slnko atď.). Neskladovať vo vykurovanom priestore!Informácie k montáži:Balenie obsahuje všetok spojovací materiál. Dodávame ako stavebnicu v rozloženom stave, kde steny bazéna aj prípadnú terasu tvoria jednotlivé drevené profily, ktoré iba sesadíte k sebe a zoskrutkujete. To garantuje extrémne jednoduchú montáž, ktorú zvládne každý domáci kutil. Bazén montujte presne podľa pokynov v montážnom návode.Výrobok je určený len na súkromné ​​(domáce) využitie.Tlaková impregnácia - špeciálny postup, pri ktorom sa drevo uloží do tlakového kotla s impregnačným prostriedkom a výrazne sa zvýši tlak vnútri kotla (akási obdoba Papinova hrnca). A zvýšený tlak vtlačí impregnačný prostriedok do vnútornej štruktúry dreva, ktoré sa tak stane veľmi odolným voči vplyvu okolitého prostredia.

Produkt Technický úložný box KARIBU 87x74x121 cm Dekorhome je možné nájsť medzi produktmi v skupine Úložné boxy, patrí značke Lanitplast, vo farebnej verzii hnedá, z materiálu Masívne drevo, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Technický úložný box KARIBU 87x74x121 cm Dekorhome - parametre produktu

FARBAHnedá
MATERIÁLMasívne drevo
ŠÍRKA87 cm
HĹBKA74 cm
VÝŠKA121 cm
KategóriaBazény, Úložné boxy
ZnačkaLanitplast
Farbahnedá
MateriálMasívne drevo
E-shopInpostele.sk

Technický úložný box KARIBU 87x74x121 cm Dekorhome - história ceny a dostupnosti

Technický úložný box KARIBU 87x74x121 cm Dekorhome - ďalšie zaujímavé produkty

Technický úložný box KARIBU 87x74x121 cm Dekorhome - ako nakúpiť najvýhodnejšie?