Tech Under Armour Men's Black T-Shirt #6115288

Tech Under Armour Men's Black T-Shirt #6115288

Tech Under Armour Men's Black T-Shirt #6115288

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tech Under Armour Men's Black T-Shirt - popis produktu

Pánske tričko s dlhým rukávom a 1 zipsom vo voľnom strihu je vďaka revolučnému materiálu rýchlejšie suché, veľmi pohodlné a jemný povrch dodáva prirodzený pocit. Tomuto napomáha MTS technológia, ktorá podporuje odvádzanie vlhkosti na povrch materiálu. Vďaka technológii anti-odor zabraňujúcej rastu baktérií spôsobujúcich zápach, zostaneš dlhšie svieži. Maximálne pohodlie zaisťujú použité technológie, strih s raglánovými rukávmi poskytuje extrémnu pohyblivosť. Konštrukcia 1 zipsom končiacom vo vyššom golieri. Jendoduchý dizajn Under Armour.Farba: čierna Typ športu: fitness

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tričká, je v ponuke značky Under Armour, je vyrobený vo veľkosti M, farebný variant je šedá v ponuke e-shopu Bezvasport.sk a je prispôsobený male.

Produkt Tech Under Armour Men's Black T-Shirt #6115288 patrí do skupiny produktov Pánske polokošele, patrí značke Under Armour, je vyrobený vo veľkosti M, vo farbe šedá, nájdete ho u predajcu Bezvasport.sk a je dizajnovaný male.

Tech Under Armour Men's Black T-Shirt - parametre produktu

Farbašedá
Veľkosťšedá
Určeniemale
KategóriaPánske tričká, Pánske polokošele
ZnačkaUnder Armour
VeľkosťM
Farbašedá
Určeniemale
E-shopBezvasport.sk

Tech Under Armour Men's Black T-Shirt - história ceny a dostupnosti

Tech Under Armour Men's Black T-Shirt - ďalšie zaujímavé produkty

Tech Under Armour Men's Black T-Shirt - ako nakúpiť najvýhodnejšie?