Autorka kuchárskych kníh a milovníčka jedla Francesca Spinelli a fotograf a bloger Mykola Nevrev vás zoznámia s tradičnými bezmäsitými jedlami z rôznych regiónov Talianska. Spája ich vášeň k jedlu, fotografovanie a kreativita
Najmenšie veľhory sveta sú nielen pokladnicou unikátnych prírodných skvostov, ale aj dejiskom strhujúcich ľudských príbehov. Pred vyše 140 rokmi sa vďaka Košicko-bohumínskej železnici otvorili svetu, vyrástli tatranské osady, desiatky hotelov a sanatórií, horské chaty so
Od farmára na tanier (najslávnejšie recepty na steak). | | Ako pripraviť dokonalý štavnatý steak? | Ako získať chrumkavú zlatohnedú kôrku? | Rare, medium alebo well done? | Ako vytvoriť mriežku na mramorovanom steaku rib eye? | Aký je rozdiel medzi steakom chateaubriand a steakom z