Taktické rukavice ALL ROUND Helikon-Tex® – Čierna / Shadow Grey (Farba: Čierna / Shadow Grey, Veľkosť: S)

Taktické rukavice ALL ROUND Helikon-Tex® – Čierna / Shadow Grey (Farba: Čierna / Shadow Grey, Veľkosť: S)

Taktické rukavice ALL ROUND Helikon-Tex® – Čierna / Shadow Grey (Farba: Čierna / Shadow Grey, Veľkosť: S)

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 27 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Taktické rukavice ALL ROUND Helikon-Tex® – Čierna / Shadow Grey (Farba: Čierna / Shadow Grey, Veľkosť: S) - popis produktu

Spresnite svoju streľbu

Taktické rukavice ALL ROUND Helikon-Tex® boli vyrobené v spolupráci s profesionálnymi strelcami z celého sveta. Určené sú všetkým strelcom hľadajúcim pohodlné rukavice, ktoré pri streľbe neobmedzujú v pohybe, ale naopak poskytujú stabilnejší úchop a držanie zbrane. Rukavice boli dizajnované tak, aby ste neprišli o cit v prstoch. Máte tak vždy plnú kontrolu nad spúšťou.

Praktické a pohodlné

Vnútorná strana rukavíc je vyrobená zo syntetickej kože, vďaka ktorej je aj dlhodobé používanie rukavíc komfortné. Vonkajšia časť rukavíc je vyrobená z priedušnej látky pre ešte väčšie pohodlie. Rukavice sú doplnené o praktické pútko. Rukavice tak môžete jednoducho pripnúť napr. na karabínu. Zapínanie rukavíc je riešené pomocou suchého zipsu.

Jednoduché ovládanie dotykových obrazoviek

Palec je vylepšený o záplatu z mikrovlákna, vďaka ktorej môžete jednoducho vyčistiť svoje strelecké okuliare alebo si utrieť pot z čela. Prostredník je zase doplnený o látku, ktorá je kompatibilná s dotykovými displejmi, a vy tak môžete ovládať dotykové zariadenia bez nutnosti skladaní rukavíc.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • zapínanie na suchý zips
  • odolné materiály
  • priedušné materiály
  • pohodlnosť
  • pútko pre pripevnenie na karabínu
  • mikrovlákno na čistenie okuliarov
  • vnútorná časť so syntetickou látkou
  • kompatibilné s dotykovými displejmi

Taktické rukavice ALL ROUND Helikon-Tex® – Čierna / Shadow Grey (Farba: Čierna / Shadow Grey, Veľkosť: S) - história ceny a dostupnosti

Taktické rukavice ALL ROUND Helikon-Tex® – Čierna / Shadow Grey (Farba: Čierna / Shadow Grey, Veľkosť: S) - ďalšie zaujímavé produkty

Taktické rukavice ALL ROUND Helikon-Tex® – Čierna / Shadow Grey (Farba: Čierna / Shadow Grey, Veľkosť: S) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?