Taburetka s úložným priestorom RD20368, biela

Taburetka s úložným priestorom RD20368, biela

Taburetka s úložným priestorom RD20368, biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Taburetka s úložným priestorom RD20368, biela - popis produktu

Praktická skladacia taburetka s chlopňouDo praktickej taburetky rýchlo uložíte predmety ako deky, CD alebo knihy, ktoré spôsobujú neporiadok v domácnosti. Vnútro je kedykoľvek prístupné vďaka bočnej chlopni taburetky. Poťahy sú odolné a použitá bielizeň dodáva taburete prirodzený šarm. Ak taburetka prekáža, dá sa rýchlo zložiť a odložiť. Taburetka je dostupná v rôznych farbách. Prineste si túto praktickú taburetku rovno domov.Skladacia kockatá sedačka Ľanový poťah s prírodným vzhľadomPohodlné sedenie vďaka mäkkému polstrovaniuRobustná stoličkaMožno použiť aj ako podnožkuVyberte si medzi sivou, hnedou, čiernou a bielouInteligentný úložný priestor Veľký vnútorný objem (cca 40 litrov)Veko alebo klapka pre nepretržitý prístupZložené a odložené s malým úsilímPrírodný materiál ľanVyrobené z ľanuUdržateľné a ekologicky vyrobenéNepúšťa vláknaZnámy textilný materiál pre váš domovSkladacia stolička s chlopňouRozmery (vonkajšie) 38 x 38 x 38 cmRozmery (vnútorné) 35 x 35 x 35 cmPo zložení V x Š x H: 6 x 38 x 38 cmĽanový materiál Skladacia stolička kompaktnáMaximálna nosnosť 300 kg2,5 kg Bočná látková chlopňa so suchým zipsomKapacita: cca 40LStabilizačná základná doska Tipy na starostlivosťŽiadne silné trenie pri čisteníMôže byť ošetrený horúcou vodourozsah doručeniaStolička zloženáVekoZákladná doskažiadne nástrojeMateriálové zloženie70% drevovláknitá doska20% polyester10% penyRD 10020368_49

Tento produkt sa nachádza v kategórii Konferenčné stolíky, patrí pod značku RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Taburetka s úložným priestorom RD20368, biela - parametre produktu

Taburetka s úložným priestorom RD20368, biela - história ceny a dostupnosti

Taburetka s úložným priestorom RD20368, biela - ďalšie zaujímavé produkty

Taburetka s úložným priestorom RD20368, biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?