T-class® Obal na kufor sivý

T-class® Obal na kufor sivý

T-class® Obal na kufor sivý

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

T-class® Obal na kufor sivý - popis produktu

Obal na kufor T-class® Obal na kufor sivý:Chcete pri svojom cestovnom kufri zabrániť poškriabaniu? Potom by sa vám mohol páčiť obal na kufor T-class. Vďaka nemu už nebudete musieť riešiť vznik prípadných škrabancov, a svoj kufor jednoducho spoznáte aj na míle ďaleko. Na jeho vytvorenie bol použitý materiál, ktorým je spandex. Ten má elastické vlastnosti, vďaka ktorým má správnu priľnavosť. Dizajn obalu na kufor dotvára téma Zaujímavé parametre obalu na kufor T-class® Obal na kufor sivý Vyvarujte sa vzniku škrabancov na svojom kufri Obal na kufor T-class vám zaručí ochranu kufra aj jeho bezpečnú identifikáciu Na jeho vytvorenie bol použitý materiál, ktorým je spandex Spandex po natiahnutí bude držať ako pribitý Minimálna výška kufra: 50 cm Maximálna výška kufra: 50 cm Minimálna šírka kufra: 47 cm Maximálna šírka kufra: 35 cm Minimálna hĺbka kufra: 20 cm Maximálna hĺbka kufra: 30 cm

Produkt T-class® Obal na kufor sivý je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cestovné kufre od značky T-class, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Obaly na kufre, patrí značke T-class, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

T-class® Obal na kufor sivý - parametre produktu

T-class® Obal na kufor sivý - história ceny a dostupnosti

T-class® Obal na kufor sivý - ďalšie zaujímavé produkty

T-class® Obal na kufor sivý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?