Cestoviny z múky z bio červenej šošovice, bezvaječné, majú vysoký obsah bielkovín a sú vhodné na prípravu rôznych druhov šalátov aj ako príloha
Červená šošovica je favoritom medzi strukovinami. Nielen, že ju nemusíte vopred namáčať, ale je hotová behom 15 minút. Nenadúva a je výborne straviteľná. Pri varení sa rozpadá, preto je vhodná predovšetkým do polievok, pomazánok, kaší a pikantných predkrmov alebo ako základ
Zelená šošovica - po uvarení pekne drží tvar a bude Vám skvelou prílohou k pokrmom, dodá iskru Vašim rizotám i pilafom. Zkuste ju pridať do pokrmov typu 'rychlá pánvica', do polievok či šaláto. Okrem tradičnej prípravy môžete jej chuť zvýrazniť niekoľkými kvapkami
BIOHARMONIE múka z červenej šošovice 450 g | | Múka z červenej šošovice je vhodná na zahusťovanie zeleninových a mäsových pokrmov a polievok, na obaľovanie, na pečenie sušienok, na prípravu lievancov a muffinov. Možno ju pridávať k múke pri pečení v pomere 1: 3. | | Zloženie:
BIOHARMONIE Červená šošovica nelúpaná BIO 500 g | | Červenú šošovica nie je nutné pred varením namáčať. Pri varení má tendenciu sa veľmi rýchlo uvariť a rozpadnúť. Preto je vhodná predovšetkým do polievok a pikantných predjedál alebo ako príloha. | | Príprava: Šošovicu